Open Μασσαλίας, Τσιτσιπάς - Γκαστόν 2-0: Με τρομερό σερβίς ο Στέφανος στους «8» - Δείτε βίντεο

Open Μασσαλίας, Τσιτσιπάς - Γκαστόν 2-0: Με τρομερό σερβίς ο Στέφανος στους «8» - Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε χωρίς απώλειες το εμπόδιο του Γκαστόν και συνεχίζει στο τουρνουά της Μασσαλίας

tsi
Ο Ούγκο Γκαστόν δεν μπορούσε να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με το Νο4 του κόσμου να προκρίνεται με 2-0 σετ (6-3, 7-6 σε 1 ώρα και 29 λεπτά) και να περιμένει τον Ρόμαν Σαφιούλιν στα προημιτελικά (αύριο στις 20:00 ώρα Ελλάδος) του τουρνουά της Μασσαλίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chync1ohpfv5)


Ο Στέφανος σέρβιρε εκπληκτικά, ειδικά στο πρώτο σετ όπου είχε 8 άσους (13 συνολικά στο ματς) και 81% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς (88% σε όλο το ματς με το εκπληκτικό 38/43).

Κράτησε το σερβίς του στο δεύτερο και παίρνοντας δύο κρίσιμους πόντους στο tie break πήρε θέση στους «8» της διοργάνωσης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chync1ohpfv5)


Κυρίαρχος με το... καλημέρα ο Τσιτσιπάς
Με δύο άσους άρχισε το ματς ο Τσιτσιπάς που έκανε χωρίς προβλήματα το 1-0. Το break ήρθε νωρίς για τον Στέφανο από ένα οριακό φόρχαντ που μετέτρεψε την άμυνα του Γκαστόν σε λάθος. Αμέσως με συνοπτικές διαδικασίες το Νο4 του κόσμου έκανε το 3-0 έχοντας άλλους 3 άσους και ένα σμας στο σερβίς του!

Ο Γάλλος χρειάστηκε να σώσει νέο break point του Στέφανου για να πάρει το πρώτο του game στο ματς. Ο Τσιτσιπάς με ένα ακόμη εύκολο service game έκανε το 4-1 κλείνοντάς το με έναν ακόμη άσο.

Κλείσιμο
Με love service game o Γκαστόν μείωσε 4-2 και άρχισε να παίζει στο μπάκχαντ του Τσιτσιπά. Δικαιώθηκε αμέσως καθώς δύο λάθη του Στέφανου με αυτό το χτύπημα, έφεραν break για τον Γάλλο που μείωσε σε 4-3, αλλά ο Στέφανος πήρε πίσω το break και σέρβιρε για το σετ. Και το έκλεισε πολύ άνετα με τρία εξαιρετικά σερβίς.

Στο tie break η πρόκριση για τον Τσιτσιπά
Ο Γάλλος ξεκίνησε κερδίζοντας άνετα το πρώτο game στο σερβίς του. Με love service game o Τσιτσιπάς έκανε το 1-1, αλλά ο αντίπαλός του με έναν winner έκανε το υπέρ του 2-1.

Ο Στέφανος ισοφάρισε εύκολα, αλλά ο Γκαστόν αφού έσωσε break point (χάρη σε δύο εύκολα λάθη του Τσιτσιπά) έκανε το 3-2.

Με φόρχαντ winner o Τσιτσιπάς έκανε το 3-3. Ο Γάλλος όμως με δύο λόμπες και έναν άσο έκανε love service game και διατήρησε το προβάδισμα με 4-3. Με δύο winner o Ελληνας άσος ισοφάρισε 4-4, αλλά το Νο68 του κόσμου κράτησε άνετα το σερβίς του για να φτάσει στο 5-4.

Ενα love service game έφερε το 5-5 για τον Τσιτσιπά, αλλά με περιπετειώδη τρόπο ο Γκαστόν έφτασε στο 6-5. Με καλό σερβίς του Στέφανου, το σετ πήγε σε tie break.

Στο 2-2 ο Τσιτσιπάς έκανε το μίνι μπρέικ και έφτασε στο υπέρ του 5-2. Ο Γκαστόν μείωσε 5-4, αλλά με δύο τρομερά σερβίς ο Στέφανος πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης