Super League 2, Καλαμάτα-ΑΕΚ Β' 0-0: Έμειναν στο μηδέν στη Μεσσηνία - Δείτε βίντεο

Super League 2, Καλαμάτα-ΑΕΚ Β' 0-0: Έμειναν στο μηδέν στη Μεσσηνία - Δείτε βίντεο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Καλαμάτας με την ΑΕΚ Β', με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και τους κιτρινόμαυρους να ανεβάζουν απόδοση στο δεύτερο μέρος

καλαματα_αεκ
Στο 0-0 έμειναν Καλαμάτα και ΑΕΚ Β' για τη 18η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2.

Η Καλαμάτα είχε τα ηνία στο πρώτο μέρος, με την ΑΕΚ Β' να ανεβαίνει στο δεύτερο, αλλά τελικώς καμία από τις δύο ομάδες να μην βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η «Μαύρη Θύελλα» έχασε την ευκαιρία να περάσει έστω και προσωρινά στην κορυφή, με τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης να παραμένει στην 4η θέση.


Κλείσιμο

Η Καλαμάτα είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, με τη «Μαύρη Θύελλα» να βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Γκίνης ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 4' ο Αναστασόπουλος με ένα μακρινό «σκαστό» δυνατό σουτ ανάγκασε τον γκολκίπερ της ΑΕΚ Β' να βγάλει σε κόρνερ με τα ακροδάxτυλα, ενώ τρία λεπτά αργότερα μετά από στατική φάση ο Μπακαγιόκο έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Ο Γκίνης χρειάστηκε να επέμβει ξανά στο 22' όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπακαγιόκο έπιασε ξανά την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων να αποκρούει.



Η μοναδική καλή στιγμή της ΑΕΚ Β' στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 20' όταν ο Μουστακόπουλος έβγαλε τη βαθιά μπαλιά στον Γιούση, αλλά ο τελευταίος πάνω στο πλασέ κόπηκε από τον Μπακαγιόκο. Η Καλαμάτα συνέχιζε να πιέζει, με την ΑΕΚ Β' να περιμένει στο δικό της μισό προσπαθώντας να βρει κάποια κόντρα, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας ακόμη μια καλή στιγμή με τον Γρίβα στο 32', αλλά ο Γκίνης τον έκλεισε σωστά από πλάγια θέση με τον παίκτη της Καλαμάτας να μην καταφέρνει να πλασάρει.

Η Καλαμάτα συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και να πιέζει και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, τη στιγμή που ο Κορνέζος στην άμυνα της ΑΕΚ Β' ήταν απροσπέλαστος. Οι παίκτες του Οφρυδόπουλου πάντως στο 59' είχαν μια απειλητική στιγμή με τον Μουστακόπουλο, ο οποίος έξω από την περιοχή έπιασε το σουτ, το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο.

Η ΑΕΚ Β' πήρε μέτρα στο γήπεδο, ζήτησε πέναλτι για χέρι του Μόζερ σε σέντρα του Γιούση, ενώ στο 72' η κεφαλιά του Ε. Χριστόπουλου που είχε περάσει στο ματς απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Μόζερ! Η Καλαμάτα απείλησε μετά από αρκετή ώρα στο 78', όταν το πλασέ του Λουκίνα με φάλτσο πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα το πλασέ του Τάτου επίσης δεν βρήκε στόχο, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Παυλίδης (61' Άλβες), Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ (84' Μαβινγκά), Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Τάτος, Γρίβας (61' Χέμπερτ), Λουκίνας

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ραντόνια (82' Σταμούλης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου (69' Παρράς), Τζούντα Γκαρσία (60' Ε. Χριστόπουλος), Γιούσης, Κοσίδης (69' Ιατρούδης). 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τη Δευτέρα η τελευταία απολογία – 10 προφυλακισθέντες και ένα ερωτηματικό

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στο μυστήριο των ανεξήγητων θανάτων

«Θα απολογηθώ εγώ που τους πήρε ο Χάρος;» - Η κυνική δήλωση της ιδιοκτήτριας του γηροκομείου στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης