Super League 2, ΑΕΚ Β' - Επισκοπή 1-0: Επιστροφή στις νίκες για την Ένωση

Super League 2, ΑΕΚ Β' - Επισκοπή 1-0: Επιστροφή στις νίκες για την Ένωση

Με γκολ του Κορνέζου η ΑΕΚ Β' επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής σ' αγώνα της Super League 2 που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ

αεκ_β
Μετά το 1-1 της περασμένης αγωνιστικής με το Αιγάλεω, η ΑΕΚ Β’ επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 1-0 της Επισκοπής και με αυτόν τον τρόπο παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, ύστερα από 13 αγωνιστικές.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος παρέταξε τους «κιτρινόμαυρους» σε σύστημα 4-2-3-1 και τον Γκίνη στο τέρμα. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Σταμούλη, Κορνέζο, Αρβανίτη και Παρρά. Δίδυμο στα χαφ ήταν οι Μπάμπης και Γερολέμου, με τον Τζούντα Γκαρσία μπροστά τους. Δεξιά ο Χριστόπουλος, αριστερά ο Αμούρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιατρούδης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chd3zi0ckh1d-sf)


Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε με την ΑΕΚ Β’ να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να φτάσει στην αντίπαλη εστία. Στο 12’ ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Τζούντα Γιαρσία, ο Σταμούλης έκανε την συρτή σέντρα αλλά ο Ανδρικόπουλος έδιωξε σωτήρια και αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Η πρώτη τελική καταγράφηκε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Παρράς επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chd3fxhzxhyh-sf)


Στο 35’ είχαμε την μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Αμούρ έκανε την σέντρα από αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Χριστόπουλο αλλά το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΚ Β’ πίεζε προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη ενός γκολ.

Στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης λίγο έλειψε να πετύχει τον στόχο της. Ο Ρουκουνάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χριστόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Αρβανίτης δεν κατάφερε με προβολή να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Τελικά, ότι δεν έκανε ο Αρβανίτης, το πέτυχε ο Κορνέζος στο 68’. Επειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ρουκουνάκη, ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και νίκησε τον Καλαντζή, για το 1-0.

Κλείσιμο
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Επισκοπή είχε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα. Μετά από φάουλ, ο Νταρζίσιο βρήκε μέσα στην περιοχή, έκανε και το σουτ αλλά ο Γκίνης με σωτήρια επέμβαση διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Ετσι, το 1-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μετά από αυτή τη νίκη η ΑΕΚ Β’, έφτασε τους 25 βαθμούς, ούσα στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, μαζί με τον Λεβαδειακό, ενώ η Επισκοπή παραμένει στην 13η θέση, με 12 βαθμούς.

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Αρβανίτης, Παρράς, Μπάμπης, Γερολέμου (89' Κώτσιος), Γκαρσία (55’ Ρουκουνάκης), Χριστόπουλος, Αμούρ (80’ Ραντόνια), Ιατρούδης

Επισκοπή: Καλαντζής, Τσάβος, Τριντάντε, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Εμπόι, Σουμπασάκης (76’ Πέτρου), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος (90' Καραγιάννης), Νταρζίσιο. 

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης