Μαουρίσιο: «Είμαι θετικός στον κορωνοϊό, θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»

Μαουρίσιο: «Είμαι θετικός στον κορωνοϊό, θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»

Ο Βραζιλιάνος μέσος αποκάλυψε πως είναι ένα από τα κρούσματα του Παναθηναϊκού και δε θα αγωνιστεί αύριο με τον Άρη, ενώ ξεκαθάρισε πως θα σεβαστεί την απόφαση του συλλόγου να μην τον παραχωρήσει στην Αλ Αχλί

MAURICIO
Όπως την πρώτη φορά, πέρσι τέτοια εποχή, έτσι και φέτος ο Μαουρίσιο αποκάλυψε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από το Παρίσι και είναι δεδομένα εκτός από την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.



Από κει και πέρα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα των τελευταίων ημερών σχετικά με την πρόταση που είχε από την Αλ Αχλί του Κατάρ, η οποία και απορρίφθηκε από το Τριφύλλι.

Κλείσιμο
Ο 34χρονος μέσος τόνισε πως είχε ανάγκη για μια αλλαγή αλλά υπογράμμισε πως θα σεβαστεί την απόφαση του κλαμπ και θα συνεχίσει να δίνει τα πάντα για την ομάδα.


Αναλυτικά έγραψε το εξής:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για το μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Ελπίζω να καταλάβετε την επιθυμία μου για αλλαγή, ωστόσο, ο σύλλογος αποφάσισε να μην με αποδεσμεύσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο όπως έκανα πάντα, είμαι επαγγελματίας!!!!

Περισσότερο από ποτέ χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Το αποτέλεσμα μου για τον Covid ήταν θετικό και μόλις το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, θα εργαστώ σκληρά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης