«Μάχη» για την πρωτιά δίνει ο Ολυμπιακός απόψε στις 19:45 στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Άιντραχτ - Δείτε βίντεο

«Μάχη» για την πρωτιά δίνει ο Ολυμπιακός απόψε στις 19:45 στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Άιντραχτ - Δείτε βίντεο

Οι δηλώσεις των Μαρτίνς και Γκλάσνερ, οι απουσίες και τα πλάνα των δυο προπονητών για το αποψινό παιχνίδι - Δείτε το κορεό που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού

5406495
Στο «καυτό» Καραϊσκάκη ποντάρει ο Ολυμπιακός για να... λυγίσει την Άιντραχτ Φραγκφούρτης απόψε στις 19:45 (COSMOTE SPORT 3HD) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Με νίκη απέναντι στους Γερμανούς οι «ερυθρόλευκοι» θα καταφέρουν, εκτός από την πρόκριση, να γίνουν το φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες μετά το δύσκολο διπλό στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 2-1, διατήρησαν το φετινό αήττητο και την πρώτη θέση της Super League Interwetten και θέλουν να πράξουν το ίδιο και στο Europa League απόψε με νίκη επί της Αίντραχτ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να έχασε την πρωτιά στον όμιλο στην Φρανκφούρτη, όμως θα επιδιώξει να την ανακτήσει γιατί γνωρίζει ότι τερματίζοντας στην κορυφή, γλιτώνει έναν πολύ δύσκολο γύρο στο Europa League καθώς οι αντίπαλοι θα προέρχονται από το Champions League.

Κλείσιμο

Μαρτίνς: «Θα είναι μία υπέροχη ευρωπαϊκή βραδιά, είμαι σίγουρος για τη νίκη»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει την Άιντραχτ εμφανίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως στο μυαλό του έχει τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές που έχει ζήσει στο παρελθόν ο Ολυμπιακός, λέγοντας πως αύριο (σ.σ σήμερα) θα ζήσει μία ακόμη. Παράλληλα εξήγησε το τι πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους καταστήσει μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον Μπουχαλάκη,  την απουσία των Καρμπόβνικ, Σισέ, στον Μπα, αλλά και για στον… Κόστιτς.


Ελ Αραμπί: «Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Την νίκη και την πρωτιά στον όμιλο έχει στο μυαλό του και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπι. Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων δήλωσε πως η Άιντραχτ είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα, μίλησε για την πολύ καλή συνεργασία του με τον Τικίνιο, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να φτάσει στη νίκη και να επιστρέψει στην πρώτη θέση.

LIVE - H Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης!


Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή τελευταία προπόνηση της ομάδας δεν έκανε και πάλι ξεκάθαρες δοκιμές για τους 11 που θα παρατάξει απέναντι στους Γερμανούς.

Ωστόσο «έδειξε» περισσότερο τους Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου για βασικούς παρά τους Τικίνιο και Λόπες.

Από εκεί και πέρα για την άμυνα τον πρώτο λόγο δείχνουν να έχουν οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπα και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Για το κέντρο θα είναι ο Εμβιλά με τους Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά λίγο πιο μπροστά από τον Γάλλο και το συμπατριώτη του. Στο ένα... φτερό θα πάει ο Μασούρας και από εκεί και πέρα μένει να φανεί εάν ο Ελ Αραμπί - που παραμένει το φαβορί - επιλεγεί για βασικός και όχι ο Τικίνιο και ποιος εκ των Ονιεκούρου - Λόπες θα είναι ο έτερος ακραίος επιθετικός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σισέ και τον τραυματία Καρμπόβνικ. Αντίθετα αποθεραπεύτηκε και συμπεριλήφθηκε στην 22μελη αποστολή ο Μπουχαλάκης με την παρουσία του στην τελική 20αδα και πόσο μάλλον περισσότερο στο αρχικό σχήμα να εξαρτάται από τα τεστ ετοιμότητας πριν τη σέντρα.

LIVE - Τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης!


Τα πλάνα του Ολιβερ Γκλάσνερ

Σε ότι αφορά την Άιντραχτ η ισοπαλία κόντρα στη Λειψία (1-1) για το γερμανικό πρωτάθλημα την κράτησε για τρίτο παιχνίδι δίχως νίκη (0-1-2) στη Bundesliga και γι΄ αυτό απόψε θέλει  όχι μόνο να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρωτιάς στον όμιλο του Europa Leauge.



Ο τεχνικός της Άιντραχτ, Ολιβερ Γκλάσνερ, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που διαθέτει καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ έκανε ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο φαληρικό γήπεδο οι οπαδοί των Πειραιωτών. Αναφέρθηκε επίσης στις απουσίες που έχει η Άιντραχτ, με τον έμπειρο τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κόστιτς, Χρούστιτς, Πασιένσια και Λενς.

Η πιθανή 11άδα των Γερμανών θα αποτελείτε από τους Τραπ κάτω από τα δοκάρια, Τούτα, Χίντερεγκερ, Εντικά οι τρεις της άμυνας, με τους Τουρέ, Σο, Ρόντε, Ντουρμ στη μεσαία γραμμή τους Καμάντα, Τσάντλερ μπροστά τους και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπορέ.


Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ, ο οποίος δεν έχει σφυρίξει άλλο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο παρελθόν.

διαιτητης


Πάντως, έχει έρθει ξανά στην Ελλάδα και έχει διευθύνει παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Ήταν στο Άρης-ΑΕΚ 1-4, στο Άρης-ΑΕΚ 1-3 και στο ΠΑΟΚ-Άρης 2-0, όλα για τα πλέι οφ της Super League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντμίτρι Ζουκ και Όλεγκ Μασλιάνκο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βίκτορ Σίμουσικ. Στο VAR ορίστηκε ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι με βοηθό τον συμπατριώτη του Φίλιπο Μέλι.


Στο μεταξύ απόψε οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν ακόμα ένα εντυπωσιακό κορεό, το οποίο αποκάλυψε η Αϊντραχτ.




Ειδήσεις σήμερα:

Η Τζόυς Ευείδη για τις δηλώσεις του Ξιαρχό: «Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής, το ζω και πάνω στη σκηνή»

Κορωνοϊός: Μέτρα από το Σάββατο και ενίσχυση του ΕΣΥ - Βαρύ «φορτίο» με 12.000 κρούσματα και 700 εισαγωγές σε 48 ώρες


Με βουλευτές και εργαζόμενους συνομίλησε στο εντευκτήριο της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης