Υπάλληλοι της Άρσεναλ προσέφεραν σε αυτιστικό παιδί την εμπειρία της ζωής του

Υπάλληλοι της Άρσεναλ προσέφεραν σε αυτιστικό παιδί την εμπειρία της ζωής του

Ο πατέρας του πιτσιρικά τον πήρε άρον άρον όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους ρυθμούς του γηπέδου, αλλά μερικοί υπάλληλοι των «κανονιέρηδων» του προσέφεραν μια θέση στις σουίτες

emirates
Το βράδυ της Τρίτης (26/10) η Άρσεναλ υποδεχόταν την Λιντς για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και για τον Ντέιβ (σύμφωνα με το όνομά του στα social media) θα ήταν η πρώτη φορά που θα πήγαινε τον αυτιστικό γιο του να παρακολουθήσει από κοντά κάποιο παιχνίδι τους. Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, δεν ήταν καθόλου σίγουρος για το πως θα κυλήσει το πράγμα εξαιτίας των πολλών ντεσιμπέλ

«Χθες το βράδυ πήγα τον γιο μου στην Άρσεναλ για να δει το πρώτο του παιχνίδι. Ήταν τρελά ανυπόμονος γι' αυτό όλη την ημέρα. Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαινε ποτέ γιατί έχει αυτισμό», έγραψε αρχικά, με την απάντηση στο ερώτημά του αυτό να έρχεται λίγο αργότερα.

«Όταν μπήκαμε στη θύρα δυσκολεύτηκε πολύ με τις φωνές 50.000 ανθρώπων και πέρασε πολύ δύσκολα. Στα μισά του πρώτου ημιχρόνου κατάλαβα ότι δεν θα μπορέσει να το συνηθίσει, οπότε έπρεπε να φύγουμε», παραδέχθηκε, με το κλίμα να αντιστρέφεται στα επόμενα λεπτά από μία «ξανθιά κυρία» που πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Συγκεκριμένα:

«Όταν βγήκαμε από το γήπεδο μία υπάλληλος (μια ξανθιά κυρία, μακάρι να είχα ρωτήσει το όνομά της) μας ρώτησε γιατί φεύγουμε, και έτσι της εξήγησα. Μου ζήτησε να περιμένω και επικοινώνησε με κάποιον. Το επόμενο πράγμα που ξέρω, είναι ότι μας πάνε στις σουίτες. Έχουν έναν παιδότοπο εκεί, όπου μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε το υπόλοιπο παιχνίδι. Το παλικάρι που ήταν υπεύθυνος του δωματίου, ο Λουκ Χάουαρντ, ήταν φανταστικός με όλους εκεί μέσα, και μαζί με τους υπαλλήλους έκαναν την βραδιά μια σπουδαία ανάμνηση για εμάς. Σ' ευχαριστώ Άρσεναλ».

Μια σπουδαία κίνηση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης