Πρόβλεψη υπερυπολογιστή για Premier: Τσέλσι πρωταθλήτρια, Μπρέντφορντ αντί Γιουνάιτεντ στην τετράδα!

Πρόβλεψη υπερυπολογιστή για Premier: Τσέλσι πρωταθλήτρια, Μπρέντφορντ αντί Γιουνάιτεντ στην τετράδα!

Τσέλσι πρωταθλήτρια, Μπέντφορντ αντί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 4άδα και υποβιβασμός των Νόριτς, Σαουθάμπτον και Μπέρνλι - Δείτε τις προβλέψεις ενός υπερυπολογιστή για τη φετινή Premier League

chelseaaa
Τη δική του... τολμηρή πρόβλεψη σε ό, τι αφορά τον τελικό βαθμολογικό πίνακα της φετινής Premier League έκανε ένας υπερυπολογιστής.

Η μεγάλη έκπληξη αφορά την είσοδο της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ (7η αυτή τη στιγμή) στην τετράδα, με τις «μέλισσες» να αφήνουν εκτός αυτής τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ταυτόχρονα, σύμφωνα πάντα με τον υπερυπολογιστή, η Τσέλσι -με μόλις μία ήττα και 99 βαθμούς- θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια, με την τέως, Μάντσεστερ Σίτι (76β.), να τερματίζει 3η, μία θέση κάτω από τη Λίβερπουλ (89β.).

Από εκεί και πέρα, η Γουέστ Χαμ θα συμπληρώσει την εξάδα ισοβαθμώντας (70β.) με τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ η Έβερτον θα συγκεντρώσει έναν πόντο λιγότερο τερματίζοντας 7η.
Σε ό, τι αφορά τη μάχη της παραμονής, η Νόριτς των Γιαννούλη-Τζόλη παρουσιάζεται τελευταία, με την τριάδα υποβιβασμού να συμπληρώνουν οι Σαουθάμπτον και Μπέρνλι. Κάτι που σημαίνει ότι θα τη... γλιτώσει η, 17η αυτή τη στιγμή, Νιούκαστλ. Χωρίς, βέβαια, να γίνεται γνωστό το εάν σ' αυτήν την πρόβλεψη έπαιξε ρόλο και το πέρασμα των «καρακάξων» στα χέρια του επενδυτικού fund από τη Σαουδική Αραβία (με τις μεταγραφές που αυτό συνεπάγεται).

Αναλυτικά, η πρόβλεψη για την τελική βαθμολογία:

vathmologia1_194445
Κλείσιμο

Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Λούρδη Λεόν: Η μαμά μου η Μαντόνα με έλεγχε όλη μου τη ζωή

Νέος δακτύλιος από 25 Οκτωβρίου: Σύσκεψη το Σάββατο στο Μαξίμου - Ποιοι θα εξαιρούνται

Φωτογραφίες ντοκουμέντα από την υπόθεση με την άγρια δολοφονία της Βάιας Γκανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης