Μπαρτζώκας για Ρεάλ: «Είναι ίσως η πιο έτοιμη ομάδα στην Ευρώπη»

Μπαρτζώκας για Ρεάλ: «Είναι ίσως η πιο έτοιμη ομάδα στην Ευρώπη»

O Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ (8/10, 21:00) για τη Euroleague και ξεχώρισε το βάθος που υπάρχει στην πλευρά των Μαδριλένων

barztokass
O Oλυμπιακός μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα του κόντρα στη Μπασκόνια, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και κόντρα στη Ρεάλ για τη δεύτερη αγωνιστική της Εuroleague στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως οι Μαδριλένοι είναι η πιο έτοιμη ομάδα στην Ευρώπη, ενώ πρόσθεσε πως έχει μεγάλο βάθος αφου διαθέτει 15-16 πολύ καλούς παίκτες.

Στην πρώτη αγωνιστική η ομάδα από την Ισπανία... καθάρισε με 82-69 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές μέσα στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού
«Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ είναι ίσως η πιο έτοιμη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό οφείλεται στο ότι ο προπονητής της, που είναι πολύ καλός, βρίσκεται πολλά χρόνια στον πάγκο της και έχει έναν κορμό πολλών ετών, στον οποίο έχει κάνει προσθήκες έμπειρων παικτών. Εκτός του ότι έχουν βάθος, διαθέτουν 15-16 πολύ καλούς παίκτες, μπορούν να κρατήσουν τον ρυθμό του παιχνιδιού ψηλά χωρίς να κουράζονται, γιατί όποιος μπαίνει είναι πολύ αξιόλογος παίκτης. Είναι μια ομάδα, λοιπόν, που αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φάνηκε με την ευκολία που κέρδισε την Εφές στην προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και από το γεγονός ότι δεν έχει χάσει ακόμη παιχνίδι τη φετινή χρονιά. Είναι αυτονόητο πως έχουμε δύσκολη αποστολή και πρέπει να εκτελέσουμε πολύ καλά το πλάνο μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το ματς».

Για το αν το αποτέλεσμα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την μονομαχία κάτω από το καλάθι των Φαλ-Ταβάρες, τόνισε: «Δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Το μπάσκετ είναι άθλημα συνεργασιών ποτέ δεν είναι ένας υπεύθυνος για οτιδήποτε. Είναι καθαρά ομαδικό παιχνίδι. Ούτε πρόκειται να παίζει ο Φαλ μόνο όταν είναι μέσα ο Ταβάρες. Δεν το βλέπουμε έτσι εμείς. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι φυσικά τα ριμπάουντ είναι πολύ μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού και εννοείται πως χρειάζεται ομαδική δουλειά σε αυτό. Γενικά είναι ένα παιχνίδι που εμείς πρέπει να πασάρουμε πολύ. Αυτό είναι το ζητούμενο».

Οι δηλώσεις των Μπαρτζώκα και Φαλ για τον αγώνα με την Ρεάλ Μ.


Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Φαλ
«Προσεγγίζουμε την αναμέτρηση, όπως κάθε αγώνα της Ευρωλίγκας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα, όμως, αν κάνουμε αυτό που πρέπει έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη «μονομαχία» του με τον Ταβάρες, σχολίασε: «Όλες οι μάχες σε όλες τις θέσεις επηρεάζουν το παιχνίδι. Σίγουρα η Ρεάλ έχει μεγάλα κορμιά, έχουν και τον Πουαριέ. Θα είναι μεγάλη μάχη για εμένα, αλλά και για τον Χασάν (Μάρτιν) και όλους τους ψηλούς μας. Η Ρεάλ έχει γεμάτο ρόστερ, οπότε έτσι και αλλιώς θα είναι ανταγωνιστική σε όλες τις θέσεις. Εμείς θα πρέπει να παλέψουμε ως ομάδα και να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε τον αγώνα».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν κάλεσε τον Πούτιν για τα γενέθλιά του

Αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας: Κίνηση ματ που ξαναφέρνει την ισορροπία στο Αιγαίο

Βασίλης Λεβέντης: Για 12η ημέρα παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης