Προς νέα αναβολή οδεύει το πρωτάθλημα: Η Super League όρισε Γενική Συνέλευση για την επόμενη Δευτέρα

Προς νέα αναβολή οδεύει το πρωτάθλημα: Η Super League όρισε Γενική Συνέλευση για την επόμενη Δευτέρα

Η Super League όρισε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη Δευτέρα 23/08, γεγονός που πιθανότατα να επηρεάσει την έναρξη της σεζόν που έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου

paoosfp
Θα έχουμε σέντρα στις 21 Αυγούστου; Είναι ένα ερώτημα που μένει που απαντηθεί, ωστόσο η εξέλιξη της Δευτέρας που αφορά στη Super League Interwetten μας δίνει μία ένδειξη προς αναβολή, δίχως βέβαια αυτό να είναι οριστικό.

Ποια είναι η εξέλιξη; Η Λίγκα ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση επί της έγκρισης της προκήρυξης του πρωταθλήματος για τις 23/08. Καταστατικά ήταν υποχρεωμένη να το κάνει αυτό εάν δεν βρεθεί λύση στα διοικητικά συμβούλια της Τρίτης και της Πέμπτης για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εάν δεν το έκανε σήμερα (Δευτέρα, 16/8) η επόμενη Γ.Σ. που θα μπορούσε να ορίσει θα μεταφερόταν χρονικά για την επόμενη Πέμπτη και η Λίγκα θα έχανε επιπλέον πολύτιμο χρόνο. Σε αυτή τη φάση λοιπόν μένουμε σε αυτό το στοιχείο και στο γεγονός ότι οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι ομάδες δεν θα τα βρουν στο Δ.Σ. της Τρίτης.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 23/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021- 22.

2. "Τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999 κατά τρόπο ώστε μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999".

3. Διάφορα.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι, ως προς το πρώτο ως άνω θέμα, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 25/8/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 27/8/2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Ως προς το δεύτερο θέμα, σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα λάβει χώρα επαναληπτική Γ.Σ. την ίδια ημέρα (23/8/2021) μία ώρα αργότερα, ήτοι στις 13.00.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Δικογραφία με δέκα μαρτυρίες-φωτιά για τον Φιλιππίδη

Ριάνα: Στον θρόνο της παγκόσμιας showbiz με περιουσία 1,7 δισ. δολάρια

Μπέλα Χαντίντ: Φόρεσε τη δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας και φαίνεται σαν να... είναι βρεγμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης