Με Τζαβέλλα στο Πήλιο η ΑΕΚ

Με Τζαβέλλα στο Πήλιο η ΑΕΚ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναμένεται να κλείσει μέσα στην εβδομάδα στην ΑΕΚ και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία στο Πήλιο. Αισιοδοξία για Εντσάμ και Αραούχο.

Screenshot_2021-06-14_at_09-45-24_Με_Τζαβελλα_στο_Πηλιο_η_ΑΕΚ
Δεδομένη θεωρείται η μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην ΑΕΚ. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά με τον παίκτη να ενσωματώνεται, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο.

Με τον 33χρονο αμυντικό υπάρχει απόλυτη συμφωνία και εκκρεμεί αυτή με την Αλάνιασπορ. Η «Ένωση» θα ήθελε να αποφύγει να καταβάλει ολόκληρη τη ρήτρα των 400.000 ευρώ στους Τούρκους, αλλά αν χρειαστεί να πληρώσει, θα το κάνει για να τελειώνει την υπόθεση.

Σε ό,τι αφορά στους Ολιβιέ Εντσάμ και Σέρχιο Αραούχο, υπάρχει αισιοδοξία πως θα αποκτηθούν, αλλά χρειάζεται υπομονή. Ο Γάλλος μέσος, που έχει ήδη αρχίσει ατομικές προπονήσεις στην πατρίδα του, αναμένει την αποδέσμευσή του από την Σέλτικ, ενώ ο Αργεντινός φορ έχει κάνει ξεκάθαρο πως επιθυμεί να επιστρέψει στην ΑΕΚ, παρά τις κινήσεις τακτικής της Λας Πάλμας που στοχεύει στο να καρπωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό από την παραχώρησή του.

Πηγη: SportFm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης