To πήρε απόφαση ο Λεμπρόν Τζέιμς: Αφήνει το «23» και επιστρέφει στο «6»

To πήρε απόφαση ο Λεμπρόν Τζέιμς: Αφήνει το «23» και επιστρέφει στο «6»

Η αλλαγή θα γίνει μετά την προβολή του  πουλαναμενόμενου Space Jam 2

lebron_james_23
Το «23» έχει βαριά κληρονομιά στο NBA καθώς με αυτό στην πλάτη μεγαλούργησε ο Air Michael Jordan. Από τη μέρα που ο Air σταμάτησε την καριέρα του υπήρξαν αρκετοί παίκτες που θέλησαν να μπουν στα «παπούτσια» του χωρίς όμως επιτυχία. Μόνο δύο παίκτες πλησίασαν πολύ κοντά στα κατορθώματα του. Ο λόγος για τον αδικοχαμένο Kobe Bryant και τον Lebron James

Ο τελευταίος μεγαλούργησε με το Cleveland φορώντας τόσο το «23» όσο και το «6». Μάλιστα με το νούμερο «23» στην πλάτη ο «βασιλιάς» κατέκτησε πέρυσι με τους Los Angeles Lakers το πρωτάθλημα. Ωστόσο όπως αναφέρει το  «Athletic» ο Λεμπρόν αποφάσισε να φορέσει και πάλι το νούμερο «6». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα  το κάνει αυτό μετά την προβολή του Space Jam 2 - μάλιστα στην ταινία φοράει το συγκεκριμένο νούμερο - ενώ λέγεται ότι ήθελε από καιρό να επιστρέψει σε αυτό.

Ο «βασιλιάς» έχοντας πάρει τις ευλογίες του Michael Jordan φόρεσε στο πρώτο του πέρασμα από το Cleveland το «23». Όταν όμως έφυγε με προορισμό το Miami αποφάσισε να φορέσει το «6» καθώς το «23» είχε αποσυρθεί.  Όταν είπε το μεγάλο «ναι» και έγινε μέλος των Lakers φόρεσε και πάλι το τυχερό του «23». Ωστόσο όταν οι «Λιμνάνθρωποι» απέκτησαν τον Antonio Davis από τους New Orlean Pelicans, ο «βασιλιάς» ήθελε να του το παραχωρήσει. Όμως μία τέτοια αλλαγή θα κόστιζε πολλά εκατομμύρια στη Nike και έτσι η παραχώρηση δεν προχώρησε. Πλέον όλα δείχνουν ότι ο Λεμπρόν την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται και πάλι με το νούμερο «6».



Ειδήσεις σήμερα:

«Δήμητρα» της Λέσβου: Έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη;

Roland Garros, Ζβέρεφ-Τσιτσιπάς: Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Στέφανος!

«Φάρμα»: Ο Κώστας Γκρέκας μεγάλος νικητής του τελικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης