Serie A, Φιορεντίνα-Μίλαν 2-3: Ανατροπή στην ανατροπή και ελπίδα τίτλου - Δείτε τα γκολ

Serie A, Φιορεντίνα-Μίλαν 2-3: Ανατροπή στην ανατροπή και ελπίδα τίτλου - Δείτε τα γκολ

Η Μίλαν προηγήθηκε, η Φιορεντίνα το γύρισε, αλλά οι Ροσονέρι έφυγαν τελικά με τρίποντο (2-3) από το “Αρτέμιο Φράνκι” και στο -6 από την κορυφή, θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους το Σκουντέτο

fiorentinamilan
Εχει ματς περισσότερο από την Ιντερ. Αυτό δεν είναι καλό. Ωστόσο, η Μίλαν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της μέχρι το φινάλε, πιστεύοντας ακόμα στις πιθανότητες της να κατακτήσει το Σκουντέτο. Νωρίτερα η Γιουβέντους γνώρισε ήττα σοκ εντός από τη Μπενεβέντο και μάλλον τέθηκε εκτός διεκδίκησης. Οι Ροσονέρι λοιπόν έπρεπε να περάσουν από το “Αρτέμιο Φράνκι” και το έκαναν έστω και πάρα πολύ δύσκολα, με ανατροπή στην ανατροπή (2-3) κόντρα στη Φιορεντίνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ca39yqhoz5sx-sf)


Ο Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ νωρίς με σκαστό σουτ στην κίνηση (9'), για να γίνει ο γηραιότερος στην ιστορία της Serie A που βάζει 15 γκολ σε μία σεζόν. Ο Πούλγκαρ όμως απάντησε με τρομερή εκτέλεση φάουλ (17'), ενώ ο Πετσέλα με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα. Ο Ριμπερί (51') με κοντινό σουτ γύρισε το ματς και πανηγύρισε με περίεργο τρόπο, αλλά οι Μιλανέζοι δεν το έβαλαν κάτω.

Με ένα άγγιγμα στη γραμμή της εστίας (57') ο Μπραΐμ Ντίαθ ισοφάρισε και με σούπερ χαμηλό πλασέ (73') ο Τσλαχάνογλου υπέγραψε το τρίποντο των φιλοξενούμενων. Ενδιάμεσα στα δύο γκολ (65'), ο Ιμπραΐμοβιτς πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς στην Ιταλία, αλλά το τσιμπηματάκι του για λόμπα σταμάτησε στο δοκάρι. Το φινάλε βρήκε τους νικητές να φτιάχνουν ψυχολογία μετά και τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League και τους ηττημένους να μην ηρεμούν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Φιορεντίνα (Τζέζαρε Πραντέλι): Ντραγκόσφκι (44' Τερατσάνο), Κάσερες, Πετσέλα, Μαρτίνες, Πούλγκαρ, Μπναβεντούρα, Εϊσερίκ, Καστροβίλι (71' Βενούτι), Ριμπερί, Βλάχοβιτς

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κίερ, Τομόρι, Νταλότ, Ερναντές, Κεσί, Τονάλι (58' Μπενασέρ), Τσαλχάνογλου (90' Μεϊτέ), Σαλεμάκερς (58' Καστιγιέχο), Μπραΐμ Ντίας, Ιμπραΐμοβιτς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ένα βήμα πριν την «επιστράτευση» γιατρών - Το «ναυάγιο» στην τηλεδιάσκεψη κυβέρνησης και ιατρικών συλλόγων 

Κορωνοϊός - Η Αττική στον κλοιό της πανδημίας - Κέντρο και Πειραιάς στο «βαθύ κόκκινο» 

Το απόλυτo φουτουριστικό σκηνικό στην Ιταλία: Εστιατόρια σε πύργους και ιπτάμενα ταξί για τους τουρίστες - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης