Champions League, Παρί-Μπαρτσελόνα: Κανείς στο Παρίσι δεν έχει ξεχάσει το 2017

Champions League, Παρί-Μπαρτσελόνα: Κανείς στο Παρίσι δεν έχει ξεχάσει το 2017

Με σημαντικές απουσίες και οι δυο ομάδες-Τα πλάνα των προπονητών

mbape
«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» και αυτό θα επιδιώξει να κεράσει στο «Πάρκ ντε Πρενς» η Παρί Σεν Ζερμέν στην Μπαρτσελόνα απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 2) για την φάση των «16» του Champions League, προκειμένου να… ρεφάρει το κάζο που έπαθε το 2017 όταν και οι Καταλανοί είχαν ανατρέψει το 4-0 στη Γαλλία επικρατώντας των Παριζιάνων στη Βαρκελώνη με 6-1.

barca_psg


Η νίκη της PSG στο «Καμπ Νου» με 4-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μ’Μπαπέ που σημείωσε χατ τρικ έχει κάνει πολύ δύσκολο το έργο για τον Μέσι και την παρέα του που σίγουρα δεν θυμίζουν φέτος την ομάδα προ τετραετίας. Ωστόσο θα είναι μεγάλο λάθος να υποτιμήσουν οι Παριζιάνοι μια ομάδα με το βάρος της φανέλας των «μπλαουγκράνα» και να πιστέψουν πως η πρόκριση έχει κριθεί.


Κλείσιμο


Γάλλοι και Ισπανοί στα πρωταθλήματα τους βρίσκονται στο κυνήγι της πρώτης θέσης με την Παρί να είναι στο -2 από τη Λιλ και την Μπάρτσα στο -3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ και οι δυο προέρχονται από εκτός έδρας νίκες την προηγούμενη αγωνιστική (Μπορντό-Παρι 0-1, Οσασούνα-Μπαρτσελόνα 0-2), με τους Παριζιάνους να προκρίνονται πριν από τέσσερις μέρες στους «16» του Κυπέλλου με άνετη εκτός έδρας νίκη με 3-0 επι της Μπρέστ.

Για τους γηπεδούχους ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νεϊμάρ, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού. Παραμένει εκτός αποστολής ο Κιν που είναι θετικός στον κορωνοϊό και ο μακροχρόνια τραυματίας Μπερνάτ.

Ο Αργεντινός τεχνικός των Γάλλων αναμένεται να παρατάξει την ομάδα σε διάταξη 4-2-3-1 με τους Νάβας - Φλορέντσι, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Κουρζαβά - Παρέδες, Γκέιγ - Μ'Μπαπέ, Βεράτι, Ντι Μαρία - Ικάρντι.




Για τους φιλοξενούμενους σίγουρα το κλίμα είναι θετικό, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα νίκησαν δυο φορές τη Σεβίλλη, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, εκτός έδρας την Οσασούνα και έχουν και νέα διοίκηση από το βράδυ της Κυριακής, με τον Ζοάν Λαπόρτα, να επιστρέφει στον προεδρικό θώκο και να ακολουθεί την αποστολή στο Παρίσι.







Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πικέ και Αραούχο και οι Μινγκέθα, Ουμτιτί και Λανγκλέ είναι οι τρεις μοναδικοί διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί στην αποστολή. Εκτός παραμένουν και οι Φελίπε Κοουτίνιο, Ανσου Φάτι και Σέρζι Ρομπέρτο.

Ο Ολλανδός τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει με τρεις στην άμυνα τους Μινγκέθα, Ουμτιτί, Λανγκλέ σε διάταξη 3-5-2 τον Τερ Στέγκεν στα γκολπόστ, τους Ντεστ, Ντε Γιονγκ, Μουσκέτς, Πέδρι και Αλμπα στη μεσαία γραμμή και τους Μέσι και Ντεμπελέ στην επίθεση.


Ειδήσεις σήμερα: 

Σάλος με πανό των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν που αποκαλούν «πόρνη» την Σακίρα

Champions League: Η Πόρτο (υ)πέταξε εκτός την Γιουβέντους (3-2 παρ.) - Δείτε τα γκολ

Champions League, Ντόρτμουντ-Σεβίλλη 2-2: Στους «8» οι Βεστφαλοί με σούπερ Χάαλαντ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης