Παναθηναϊκός: Με... αέρα Χεζόνια κόντρα σε Καλάθη-Σάρας!

Παναθηναϊκός: Με... αέρα Χεζόνια κόντρα σε Καλάθη-Σάρας!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη στο ΟΑΚΑ (21:00) κόντρα στη Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς που ο Μάριο Χεζόνια θα κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

fgfgfgf_1
Στον... αστερισμό του Μάριο Χεζόνια κινούνται όλοι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (21:00) για τη Euroleague, σε μια αναμέτρηση όπου ο Κροάτης σταρ θα κάνει το ντεμπούτο του με το τριφύλλι στο... στήθος κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο ίδιος έδειχνε να μην κρατιέται, αφού πανηγύριζε μπροστά στο άδειο «πέταλο» των οργανωμένων κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ δήλωσε πως βλέπει τον εαυτό του στα πράσινα και την επόμενη χρονιά.

Το... τριφύλλι προέρχεται από την ήττα στο Βερολίνο από την Άλμπα, ενώ βρίσκεται στο 9-15 στη βαθμολογία και την 15η θέση.

Κλείσιμο
Η ομάδα του Κάτας θα παίξει χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Από την άλλη οι Καταλανοί του Σάρας και του Καλάθη είναι στην κορυφή της κατάταξης με 18 νίκες και 8 ήττες.

Ο Σέλβιν Μακ έδειξε την χαρά του στις δηλώσεις που θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Χεζόνια μετά τη θητεία τους στο Ορλάντο, ενώ στάθηκε και στον Νικ Καλάθη.

Στον Κροάτη αναφέρθηκε και ο Όντεντ Κάτας, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει τα αμυντικά ριμπάουντ και να μείνει συγκεντρωμένη.

Από την πλευρά του ο Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στα ψηλά σχήματα των «πράσινων», ενώ ο Χάνγκα τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης