Serie A, Ίντερ-Τζένοα 3-0: Ο Λουκάκου την οδηγεί στο Σκουντέτο - Δείτε τα γκολ

Serie A, Ίντερ-Τζένοα 3-0: Ο Λουκάκου την οδηγεί στο Σκουντέτο - Δείτε τα γκολ

Ασταμάτητη πλέον καλπάζει προς τον τίτλο της Serie A η Ιντερ (+7 από τη 2η θέση), με τον Λουκάκου να έχει γκολ+ασίστ στο 3-0 επί της Τζένοα - Διπλό για Κάλιαρι, νίκη για Ουντινέζε

genoaaa
Είναι ασταμάτητος. Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι ο κορυφαίος σέντερ φορ στον κόσμο. Και γιατί να μην είναι δηλαδή; Ο Ρομέλου Λουκάκου οδηγεί την Ίντερ καρφί προς τον τίτλο. Αυτή τη φορά βρήκε γκολ και ασίστ κόντρα στην Τζένοα, ενώ ήταν μέσα και στο τρίτο γκολ, καθαρίζοντας για το 3-0 επί της Τζένοα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9lasqim89y9-sf)


Μόλις στα 32 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ με σουτ από το ημικύκλιο, στο πιο γρήγορο γκολ των Νερατζούρι από το 1988, από τότε δηλαδή που υπάρχουν στατιστικά δεδομένα, για να φτάσει τα 18 δικά του (6 ασίστ) σε 23 αγώνες. Στη συνέχεια (69') κέρασε και τον Νταρμιάν για το 2-0, ενώ από δικό του σουτ (80'), ο Αλέξις Σάντσες σκόραρε με κεφαλιά. Κάπως έτσι η ομάδα του απογειώθηκε στο +7 από τη 2η Μίλαν (σ.σ.: έπαιζε στη Ρόμα Κυριακή βράδυ).

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαε, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Πέρισιτς, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (76' Μπρόζοβιτς), Ερικσεν, Λαουτάρο Μαρτίνες (76' Αλέξις Σάντσες), Λουκάκου

Τζένοα (Ντάβιντε Μπαλαρντίνι): Περίν, Γκολντανίγκα, Ραντοβάνοβιτς (46' Ονγκουένε), Σαπάτα, Μελεγκόνι, Ροβέλα, Στούτμαν (46' Μπεχράμι), Τσίμπορα, Γκιλιόνε (62' Σομουρόντοφ), Σκαμάκα (62' Πάντεφ), Πιάτσα.

Θυμήθηκε τη νίκη η Κάλιαρι, τρίποντο… ασφαλείας στο 86’ η Ουντινέζε

Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες, η Κάλιαρι επέστρεψε στις νίκες και πήρε «ανάσα» στη μάχη της σωτηρίας. Με τον Λεονάρντο Σέμπλιτσι, πια, στον πάγκο, οι Ροσομπλού του Μπάμπη Λυκογιάννη απέδρασαν με 2-0 από την έδρα της Κροτόνε, σταματώντας το αρνητικό σερί τους στους 16 αγώνες χωρίς νίκη. Από ασίστ του Έλληνα μπακ, ο Παβολέτι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 56’ (ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής στο Top-5 της Ευρώπης την τελευταία τριετία πίσω από τον Λεβαντόφσκι, 21 γκολ), «κλείδωσε» τη νίκη ο Ζοάο Πέδρο στο 60’, με την αποβολή του Λυκογιάννη στο 75’ με δεύτερη κίτρινη να αποδεικνύεται ανώδυνη. Στο -2, πλέον, η Κάλιαρι από τη 17η Τορίνο.

Την ίδια ώρα, η Ουντινέζε βρήκε γκολ στο 86ο λεπτό με τον Νεστορόφσκι και πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Φιορεντίνα (1-0), με την οποία ξέφυγε σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+10).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης