Χιμένεθ: «Για να γυρίσει η ΑΕΚ στους τίτλους θέλει τους καλύτερους και ο Μάνταλος είναι απ’ αυτούς»

Χιμένεθ: «Για να γυρίσει η ΑΕΚ στους τίτλους θέλει τους καλύτερους και ο Μάνταλος είναι απ’ αυτούς»

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε τη σπουδαία συμβολή του Πέτρου Μάνταλου, με αφορμή το δημοσίευμα που παρουσίαζε την ΑΕΚ διατεθειμένη να τον αποδεσμεύσει, έσταξε  - Τι είπε για τον Νταντσένκο

manolooo2
Την τεράστια εκτίμηση που τρέφει στον Πέτρο Μάνταλο -διαψεύδοντας και από την πλευρά του το δημοσίευμα που θέλει την ΑΕΚ αποφασισμένη να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι- εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ. Μιλώντας στη NOVA ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ανδαλουσιανός αποθέωσε τον αρχηγό της «Ένωσης» και ξεκαθάρισε ότι τον θεωρεί απαραίτητο για να επανέλθει στις επιτυχίες.

«Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά θα πρέπει όταν το αντιλαμβανόμαστε να ζητάμε συγγνώμη. Δεν ξέρω με τι πρόθεση γράφτηκε, αλλά είναι λάθος. Είναι ασέβεια προς τον Μάνταλο, έναν από τους καλύτερους παίκτες μου, με τον οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Για να επιστρέψει η ΑΕΚ στους τίτλους πρέπει να στηριχθεί στους καλύτερους και ο Μάνταλος είναι ένας από αυτούς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χιμένεθ.

Όσο για το κυριακάτικο ντέρμπι, αναφέρθηκε αρχικά στο πλήθος απουσιών, λέγοντας: «Δουλεύουμε με προσοχή και φόβο μην τραυματιστούν κι άλλοι. Προσεύχομαι σε κάθε προπόνηση μην υπάρξει κι άλλος τραυματισμός. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη. Δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα στην βελτίωση της έλλειψης συγκέντρωσης που παρουσιάζουμε κατά διαστήματα στα παιχνίδια».

Αναφερόμενος στις στατικές φάσεις και στο πρόβλημα που συνεχίζει η ΑΕΚ να παρουσιάζει σ’ αυτές, ο Χιμένεθ σημείωσε:

«Υπάρχει έλλειψη εμπειρίας στην άμυνα. Παίζουν νέα παιδιά και αν θέλουμε να έχουμε παίκτες για το μέλλον πρέπει να πιστεύουμε σ' αυτούς και να τους δίνουμε χρόνο. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες στην άμυνα, αλλά χρειάζονται χρόνο».

Πέρα απ’ αυτά, ο Ανδαλουσιανός κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον Όλεγκ Νταντσένκο και την ετοιμότητά του, απαντώντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα σε άμυνα με τρία στόπερ. Με τέσσερις στην άμυνα έχει κάποια προβλήματα που πρέπει να διορθώσει. Για να αποτελέσει όμως την επόμενη επιλογή του Μπακάκη θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κλοπ: «Θα είναι μεγάλο επίτευγμα να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα»

Μπεκατώρου στο Γαλλικό Πρακτορείο: Έκανα αυτό που έπρεπε, ακόμη κι εάν ήταν αργά

«Βεντέτα» Λεμπρόν - Ζλάταν: «Δεν θα το βουλώσω για πράγματα που είναι λάθος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης