Παναθηναϊκός: Xωρίς Μαουρίσιο με Αστέρα και Απόλλωνα
Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα υπολογίζει τον Μαουρίσιο για τα δύο προσεχή παιχνίδια του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς ο Βραζιλιάνος, έχοντας ενημερώσει την ομάδα, παραμένει στην πατρίδα του λόγω προσωπικού προβλήματος
Ο Μαουρίσιο ήταν απών και από την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί το απόγευμα της Τρίτης έπειτα από τις 8 ημέρες άδειας και προφανώς δεν θα ήταν δυνατό και εφικτό να έχει επιστρέψει μια μέρα μετά.
Ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή τον Παναθηναϊκό για το πρόβλήμα που τον κράτησε στην Βραζιλία κι έτσι είναι απών δικαιολογημένα, ωστόσο, θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα προλάβει να παίξει ούτε την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης, ούτε την Τετάρτη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.