Serie A:Πρωτη και αήττητη η Μίλαν που «κόλλησε» στην έδρα της Τζένοα, στον πόντο την πλησίασε η Ίντερ-Δείτε τα γκολ

Serie A:Πρωτη και αήττητη η Μίλαν που «κόλλησε» στην έδρα της Τζένοα, στον πόντο την πλησίασε η Ίντερ-Δείτε τα γκολ

Στην κορυφή διατηρήθηκε η Μίλαν παρά το 2-2 στην έδρα της Τζένοα-«Γκέλα» και για την αήττητη Γιουβέντους-Ανάμεσσά τους η Ίντερ που κάνει όνειρα για Σκουντέτο

μιλαν
Με τον 20χρονο Καλουλού να ανοίγει λογαριασμό στο 2ο 90λεπτό του στη Serie A και να γίνεται ο απροσδόκητος ήρωας, η πρωτοπόρος Μίλαν βρήκε στο 83’ το γκολ που την κράτησε όρθια στην έδρα της Τζένοα (2-2) κι αήττητη για 24ο σερί παιχνίδι.

Τα δύσκολα άρχισαν από νωρίς στο 2ο ημίχρονο, με έναν «πρώην» να γίνεται μπελάς για τους Ροσονέρι. Ο Ματία Ντέστρο αγωνίστηκε δανεικός στον σύλλογο τη σεζόν 2014/15 και λίγο έλειψε να γίνει «δήμιος» του, δίνοντας δύο φορές το προβάδισμα στους Ροσομπλού στο 47’ και στο 60’. Ωστόσο, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν λύγισε ούτε σε αυτή τη διπλή περίπτωση. Ισοφάρισε σε πρώτο χρόνο με τον Καλάμπρια στο 52΄και στο 83’ έσωσε την παρτίδα, χάρη σε έναν απροσδόκητο ήρωα.





Τέσσερις διαδοχικές νίκες σε Ευρώπη και Ιταλία και ειδικά η τριάρα στο «Καμπ Νόου». Η Γιουβέντους έδειξε διατεθειμένη να χτίσει σερί, αλλά αυτή της τη διάθεση φρόντισε να τη φρενάρει η εκπληκτική φέτος εκτός έδρας στα μεγάλα ματς, Αταλάντα. Οι Μπεργκαμάσκι κατάφεραν να πάρουν βαθμό (1-1) στο Τορίνο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε τον Γκολίνι να τον νικάει από την άσπρη βούλα (61’) και να του στερεί τη χαρά να χαρίσει στην ομάδα του ακόμα ένα τρίποντο. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, ο Φρόιλερ είχε ισοφαρίσει με βολίδα δοκάρι και μέσα. Το 1-0 είχε γράψει επίσης με βολίδα ο Κιέζα (29’), αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν τελικά να φτάσουν στο τρίποντο, κινδυνεύοντας στο τέλος της αγωνιστικής να βρεθούν ακόμα και εκτός τετράδας.




Κλείσιμο
Τα στραβοπατήματα των Γιουβέντους με την Αταλάντα και Μίλαν με τη Τζένοα εκμεταλλεύτηκε η Ιντερ που υποδεχόταν τη Νάπολι την οποία και νίκησε με 1-0 χάρη σε πεναλτι του Λουκάκου και πλησίασε στο -1 από την κορυφή, κάνοντας για τα καλά όνειρα για Σκουντέτο. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Μέρτενς.




Η Σασουόλο δεν λυγίζει εύκολα. Η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (έμεινε στον πάγκο) διατηρείται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, έστω και αν δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της ασταθέστατης φέτος Φιορεντίνα (1-1).Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον Χαμέντ Τραορέ (13'), με τους Βιόλα να ισοφαρίζουν με πέναλτι που κέρδισε ο Φρανκ Ριμπερί και μετέτρεψε σε γκολ ο Ντούσαν Βλάχοβιτς (35'). Στο δεύτερο ημίχρονο, ισοπαλία στα οριζόντια δοκάρια, με Ριμπερί και Ομπιάνγκ.





ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Ουντινέζε - Κροτόνε 0-0

Μπενεβέντο - Λάτσιο 1-1 (45' Σκιαταρέλα / 25' Ιμόμπιλε)


Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

Γιουβέντους - Αταλάντα 1-1 (29' Kίεζα / 57' Φρόιλερ)

Φιορεντίνα - Σασουόλο 1-1 (35' Βλάχοβιτς/13' Τραορέ)

Τζένοα - Μίλαν 2-2 (47'-60' Ντέστρο/52' Καλάμπρια, 83' Καλουλού)

Βερόνα - Σαμπντόρια 1-2 (70' Ζαγκάνι/41' Έκτνταλ, 54' Βέρρε)





Ίντερ - Νάπολι 1-0 (73' Λουκακού)

Πάρμα - Κάλιαρι 0-0

Σπέτσια - Μπολόνια 2-2 (19'-63' Ν' Ζολά/72' Ντομίνγκες, 90' Μπάροου)






Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου

Ρόμα - Τορίνο (21:45)


Πηγη:gazzetta


Ειδήσεις σήμερα: 

Ζιντάν για Μπενζεμά: «Ο καλύτερος Γάλλος επιθετικός της ιστορίας»

Ποδοσφαιριστής γράφει ιστορία επιλέγοντας να παίξει με μάσκα!

Ligue 1: Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Λιλ η Παρί -Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης