Δυσαρέσκεια Μαρτίνς για τη διαιτησία: Είναι το πέναλτι που σε τιμωρεί

Δυσαρέσκεια Μαρτίνς για τη διαιτησία: Είναι το πέναλτι που σε τιμωρεί

«Είναι ένας τελικός. Θα τα δώσουμε όλα γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού για το ματς με την Πόρτο

artins
Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το Μαρσέιγ - Ολυμπιακός στάθηκε και στον ρόλο του διαιτητή Μανθάνο στον αγώνα στη Μασσαλία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη COSMOTE TV για:

Την ήττα στη Μασσαλία: Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό α' ημίχρονο. Γενικότερα δεν θυμάμαι να κινδυνεύσαμε. Η Μαρσέιγ είχε τις 2 φάσεις των πέναλτι. Είναι το πέναλτι που σε τιμωρεί. Είναι μία ήττα που πραγματικά έχουμε τιμωρηθεί. Θέλω επίσης να σχολιάσω το γεγονός ότι σε φάσεις με φάουλ και κάρτες για τον αντίπαλο δεν δίνονταν τίποτα. Αντίθετα σε εμάς δίνονταν εύκολα και φάουλ και κάρτες. Επίσης σε τέτοιο επίπεδο δεν γίνεται να υπάρχουν μπάλες στο γήπεδο.

Τη συνέχεια για τον Ολυμπιακό: Πρέπει να αναγνωρίσω πως αρχίσαμε να αντιδράμε μετά το 2ο γκολ. Εκεί γίνονταν πολλές διακοπές στον αγώνα. Αδικαιολόγητες διακοπές στον αγώνα και αποφάσεις του διαιτητή. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι διότι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την πρόκριση από σήμερα. Θα τη διεκδικήσουμε στην τελευταία αγωνιστική.

Το ματς με την Πόρτο: Όλα εξαρτώνται από εμάς. Είναι ένας τελικός. Θα τα δώσουμε όλα γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί χρειάστηκε να μεταφερθεί από ΜΑΦ σε ΜΕΘ ο Πλακιωτάκης

Frontex: Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν καράβια και αεροσκάφη μας

Ευρωπαϊκή Ένωση: Αυτά είναι τα προτεινόμενα μέτρα στήριξης Πολιτισμού και Μέσων


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης