Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα χάσει το ευρωπαϊκό παιχνίδι τηςΜίλαν με τη Μπόντο/Γκλιμτ, μετά τη θετική του διάγνωση στον κορωνοϊό. Από τον ίδιο τον Covid-19, όμως, δεν γίνεται να χάσει.
Ο 39χρονος σταρ των Ροσονέρι, λίγο μετά την ανακοίνωση της ομάδας, έκανε τη δική του δήλωση και ήταν κλασικά 100% Ζλάταν.
«Χθες βρέθηκα αρνητικός στον Covid και σήμερα θετικός. Κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ο κορονοϊός είχε το κουράγιο να με προκαλέσει. Κακή ιδέα».
I tested negative to Covid yesterday and positive today. No symptoms what so ever. Covid had the courage to challenge me. Bad idea
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.