Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα χάσει το ευρωπαϊκό παιχνίδι τηςΜίλαν με τη Μπόντο/Γκλιμτ, μετά τη θετική του διάγνωση στον κορωνοϊό. Από τον ίδιο τον Covid-19, όμως, δεν γίνεται να χάσει.
Ο 39χρονος σταρ των Ροσονέρι, λίγο μετά την ανακοίνωση της ομάδας, έκανε τη δική του δήλωση και ήταν κλασικά 100% Ζλάταν.
«Χθες βρέθηκα αρνητικός στον Covid και σήμερα θετικός. Κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ο κορονοϊός είχε το κουράγιο να με προκαλέσει. Κακή ιδέα».
I tested negative to Covid yesterday and positive today. No symptoms what so ever. Covid had the courage to challenge me. Bad idea
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.