Φλικ: «Θα πρεσάρουμε ψηλά παρά την ταχύτητα της Παρί»

Φλικ: «Θα πρεσάρουμε ψηλά παρά την ταχύτητα της Παρί»

Χάνσι Φλικ και Γιόσουα Κίμιχ συμφώνησαν εν όψει του αυριανού τελικού του Chamions League ότι η Παρί μπροστά είναι άπιαστη και ότι θα υπάρξουν αμυντικά κενά στη Μπάγερν, αλλά υπενθύμισαν ότι και η δική τους ομάδα ξέρεινα επιτίθεται και να πιέζει

Flick
Πανδημίες, καραντίνες, επιστροφή στη δράση και φτάσαμε τέλη Αυγούστου. Η σεζόν ολοκληρώνεται επισήμως την Κυριακή, με τις Μπάγερν και Παρί να διεκδικούν το κορυφαίο διασυλλογικό τρόπαιο.

Ενόψει του τελικού στο “Ντα Λουζ” ο προπονητής της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι παρά τη σπουδαιότητα του διακυβεύματος, η ομάδα του θα εξακολουθήσει να υπηρετεί το δικό της αγωνιστικό στιλ:

«Ο τρόπος παιχνιδιού μας βασίζεται ξεκάθαρα στην πίεση ψηλά. Αυτό βέβαια έχει ως συνέπεια να μένουν κάποια ακάλυπτα κενά πίσω. Επίσης, γνωρίσουμε πόσο γρήγορη είναι η Παρί και ειδικά στην επίθεση και ότι θα κινδυνεύσουμε. Ωστόσο, ο τρόπος μας μας έφτασε μέχρι εδώ και μας προσφέρει σιγουριά», εξήγησε ο προπονητής των Βαυαρών, με τον Γιοσουα Κίμιχ να συνηγορεί:

«Εννοείται ότι Νεϊμάρ και Μπαπέ έχουν τρομερή ταχύτητα. Θα πρέπει επομένως, να είμαστε τρομερά προσεκτικοί, καθώς το τέμπο και η γρήγορη ροή του παιχνιδιού θα είναι πιο έντονα απ' ό,τι στις προηγούμενες εμφανίσεις μας. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε πίσω να κλείσουμε χώρους και να περιμένουμε».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Ντροπή για τον Μαγκουάιρ»: Πρωταγωνιστής ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ στα βρετανικά πρωτοσέλιδα

Η Σεβίλλη έγραψε ιστορία με το 6 στα 6 σε τελικό Europa League: Τα δάκρυα, οι πανηγυρισμοί και οι... βόμβες

Στη φυλακή για 32 μήνες καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο αφού του έδωσε κοκαΐνη και αλκοόλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης