Super League 1, Play offs, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1: Βλέπει Champions League ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Super League 1, Play offs, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1: Βλέπει Champions League ο «Δικέφαλος του Βορρά»

 Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με «χρυσό» σκόρερ τον Μιχάι στο 90'- Παραμένει στο +3 από την ΑΕΚ δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και ταυτόχρονα σταματάει το αήττητο σερί του Ολυμπιακού που έφτασε στα 43 ματς 

osfp-0
Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Καραϊσκάκη υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 με... χρυσό σκόρερ τον Μιχάι, που έσβησε ένα αήττητο 43 αγώνων. Ακυρώθηκε μέσω VAR ως οφσάιντ γκολ του Ολυμπιακού με τον Χασάν στις καθυστερήσεις.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός είχε την εξής διάταξη αρχικά: Σα κίπερ, δεξί μπακ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και αριστερά ο Τσιμίκας και κέντρο άμυνας Σισέ με Σεμέδο. Κέντρο με Μπουχαλάκη, Καμαρά και Γκιγιέρμε, άκρα με Βαλμπουενά - Μασούρα και φορ ο Ελ Αραμπί. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη ξεκίνησε ως εξής: Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, τρεις πίσω στην άμυνα με Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαϊλίδη, Ελ Καντουρί και Μαουρίτσιο στο κέντρο, στις δύο πλευρές οι Ροντρίγκο και Γιαννούλης και πίσω από το δίδυμο των Τζόλη και Άκπομ στην επίθεση ο Μπίσεσβαρ.

Olympiakos vs Paok 0-1| All goals & Highlights | OnlyPaokNews


Οι δύο ομάδες επιχείρησαν να μπουν δυνατά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όμως στην αρχή να πρεσάρει πιο πολύ αλλά και πιο ψηλά και έχοντας στιγμές προσπάθειες για σουτ από Τζόλη και Μπίσεσβαρ. Στο 15' είχε και μία πιο καλή φάση με τον Μπίσεσβαρ από κοντά να στέλνει την μπάλα λίγο έξω. Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια επιχείρησε να απειλήσει με Καμαρά, Βαλμπουενά και Μασούρα περισσότερο. Στο 32' μετά το φάουλ του Βαλμπουενά ο Σεμέδο είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Στο 34' ένα σουτ του Μασούρα έφυγε έξω. Στο 41' έβγαλε φάση ο Μπίσεσβαρ με σουτ που έπιασε ο Σα. Στο 43' ο Μαουρίτσιο έκανε ένα πιο καλό σουτ που έβγαλε δύσκολα ο Πορτογάλος πορτιέρε. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να δείχνει αυτήν την διάθεση να παίξει μπροστά και ψηλά αλλά τον Ολυμπιακό να έχει την πιο μεγάλη φάση με το δοκάρι του Ρούμπεν Σεμέδο.

Στο β' μέρος ο ΠΑΟΚ θέλησε να προσπαθήσει ξανά να βγει μπροστά. Στο 58ο λεπτό ο Γιαννούλης είχε ένα πλασέ που έφυγε έξω σε μία ιδιαίτερα καλή φάση για τον ΠΑΟΚ. Λίγο μετά υπήρξε ένας τραυματισμός του Σεμέδο στο κεφάλι που ανησύχησε λίγο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά εν τέλει ο Πορτογάλος σηκώθηκε και συνέχισε το ματς. Από το 62' και μετά ο Μαρτίνς έβαλε στο ματς και τον Φορτούνη και έτσι βρέθηκε ξανά στο ίδιο σχήμα με τον Βαλμπουενά. Στο 66' ο Μπίσεσβαρ επιχείρησε ξανά σουτ άουτ. Στο 74' ο Ελ Αραμπί από καλή θέση δεν μπόρεσε να βρει στόχο και να σκοράρει. Στο 78' ο Χασάν είχε μία κεφαλιά λίγο έξω από το κόρνερ του Βαλμπουενά.

Στο 90ό λεπτό ο Ροντρίγκο έκανε την σέντρα από την οποία ο Μιχάι με καρφωτή κεφαλιά και αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού έκανε το 0-1. 

MVP: Μιχάι και Ροντρίγκο σίγουρα. Ο δημιουργός και ο σκόρερ αλλά εδώ μπορεί να μπει και ο Πασχαλάκης και μόνο για την επέμβαση στον Χασάν μετά το 0-1.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Το κέντρο του ΠΑΟΚ πήγε αρκετά καλά, όπως και ο Μπουχαλάκης. Από την άλλη ο Βαλμπουενά ήταν δημιουργός φάσεων για τον Ολυμπιακό, όπως επιχείρησε να το κάνει και ο Στοχ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η νοοτροπία που είχε ο Ολυμπιακός στο ματς. Δεν προσέγγισε με τον καλύτερο δυνατό βαθμό την αναμέτρηση και αυτό του... στοίχισε.

Κλείσιμο
Η ΓΚΑΦΑ: Είναι η αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού στην φάση του γκολ του Μιχάι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο ΠΑΟΚ έδειξε να θέλει πιο πολύ το ματς από ένα σημείο και μετά και το πήρε. Έβγαλε πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο από τον Ολυμπιακό σε καθοριστικά σημεία του αγώνα και έτσι έστω και με αυτό το 0-1 πήρε το ματς. Ένα σημαντικό διπλό για τον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του για την 2η θέση και παράλληλα ήταν η πρώτη φετινή ήττα του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιγιέρμε (62' Φορτούνης), Βαλμπουενά (86' Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (62' Μπρούνο) και Ελ Αραμπί (77' Χασάν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον (46' λ.τρ. Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί (79' Εσίτι), Μαουρίτσιο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (72' Στοχ), Τζόλης (79' Λημνιός) και Άκπομ (58' Σφιντέρφσκι).

Τα αποτελέσματα

Παναθηναϊκός- ΑΕΚ 1-3 (16’ Κολοβέτσιος / 8’ Τσιγκρίνσκι, 43’ Ολιβέιρα, 90’ πεν. Βέρντε)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1 (90’ Μιχάι)
ΟΦΗ – Αρης 0-1 (14’ Φετφατζίδης)

Οι επόμενες αγωνιστικές

Τετάρτη 15 Ιουλίου
19:15 Αρης – Παναθηναϊκός
19:15 ΟΦΗ – Ολυμπιακός
21:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Κυριακή 19 Ιουλίου
20:00 Ολυμπιακός - ΑΕΚ
20:00 ΠΑΟΚ - Αρης
20:00 Παναθηναϊκός - ΟΦΗ


Πηγή: www.gazzetta.gr

Eιδήσεις σήμερα

Super League 1, Play offs, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: 1-3: Συνεχίζει το κυνήγι της δεύτερης θέσης η Ένωση

Καντέρ: «Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί το Ισλάμ, μετέτρεψε την Αγιά Σοφιά σε τζαμί για να εξασφαλίσει ψήφους»

Βόλεϊ λιγκ: Πρωταθλητής μετά από 14 χρόνια ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης