Τσέλσι: Ο Έιμπραχαμ ζητάει ίδιο συμβόλαιο με τον Χάντσον-Οντόι για να ανανεώσει

Τσέλσι: Ο Έιμπραχαμ ζητάει ίδιο συμβόλαιο με τον Χάντσον-Οντόι για να ανανεώσει

Ο Τάμι Έιμπραχαμ έχει «παγώσει» τις συζητήσεις με την Τσέλσι για το νέο του συμβόλαιο, αναμένοντας να ικανοποιηθεί το αίτημα του να λαμβάνει τα χρήματα που παίρνει ο συμπαίκτης του, Χάντσον-Οντόι

tammy
Ο θρύλος του κλαμπ και πλέον προπονητής, Φρανκ Λάμπαρντ, είναι ο άνθρωπος που επέλεξε χαρακτηριστικά τον Τάμι Έιμπραχαμ να πάρει το νούμερο «9», στηρίζοντας στο πρόσωπο του ένα νέο αγωνιστικό πρότζεκτ, ελέω και της επιβολής απαγόρευσης μεταγραφών. Μοράτα, Ιγουαΐν, Φαλκάο, Τόρες όλοι εκτός του ότι απέτυχαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες, κόστισαν ταυτόχρονα πολλά χρήματα. Ως εκ τούτου το βάρος έπεσε σε έναν 21χρονο γέννημα-θρέμμα του κλαμπ που προέρχεται από δύο δανεισμούς.

Σήμερα ο 22χρονος επιθετικός που έχει να σκοράρει από τις 11 Ιανουαρίου, έχει σημειώσει 15 γκολ με τη φανέλα των «μπλε», με το συμβόλαιο του να είναι σε ισχύ μέχρι το 2022.

Το «αγάθι» ωστόσο στη σχέση ανάμεσα στο κλαμπ και τον Άγγλο άσο είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του τελευταίου. Συγκεκριμένα, ο Έιμπρχαμ ζήτησε από την Τσέλσι ένα νέο συμβόλαιο αξίας 130.000 λιρών την εβδομάδα, ίδιου ύψους δηλαδή με τα χρήματα που λαμβάνει ο  Χάντσον-Οντόι .

Έτσι, σύμφωνα με τους Times ο νεαρός στράικερ αναμένει τις κινήσεις της ομάδας στο θερινό μεταγραφικό παζάρι για να δώσει την απάντηση τους στου ιθύνοντες.

Ειδήσεις σήμερα:

Marca: Τρύπα 200 εκατ. η Ρεάλ - Δεν θα κάνει σπουδαίες μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό για άλλα δύο χρόνια ο Βεζένκοβ

Premier League, Τότεναμ-Έβερτον 1-0: «Ζωντανοί» με... αυτογκόλ οι «πετεινοί» 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης