ΕΠΟ: Για 24 Ιουλίου ο τελικός Κυπέλλου, ανοιχτό για παράταση της αγωνιστικής περιόδου

ΕΠΟ: Για 24 Ιουλίου ο τελικός Κυπέλλου, ανοιχτό για παράταση της αγωνιστικής περιόδου

Όπως προέκυψε από το Δ.Σ. της ΕΠΟ ο τελικός Κυπέλλου προορίζεται για 24 Ιουλίου -  Δεν ελήφθη τελική απόφαση για το θέμα της παράτασης της αγωνιστικής περιόδου

kypello
Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί από νωρίς για τα δεδομένα σχετικά με τις ημερομηνίες του Κυπέλλου. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το Δ.Σ. της ΕΠΟ επιβεβαιώνεται και η πληροφορία για τον τελικό του Κυπέλλου και το πιθανότερο είναι πλέον να γίνει στις 24 Ιουλίου. Όσο για το θέμα της παράτασης της αγωνιστικής περιόδου - που έθεσε με επιστολή του ο Ολυμπιακός - δεν ελήφθη τελική απόφαση και ο στόχος είναι να συζητηθεί σε επόμενο συμβούλιο και φυσικά να περιμένουν στην Ομοσπονδία το πότε θα οριστεί το Γουλβς - Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν στείλει την συγκεκριμένη επιστολή θεωρώντας πως η ΕΠΟ λειτουργεί σε βάρος του και ότι θέλει να προκαλέσει πρόβλημα. Ότι εάν βγάλει ημερομηνία να κλείσει η σεζόν πιο νωρίς αυτό θα επηρεάσει και τους Πειραιώτες συνολικά αλλά και τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν, όπως εκείνα των Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδη και Αβραάμ. Από την Ομοσπονδία πάντως τόνιζαν πως δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση και ότι θέλουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό. Για τα μπαράζ SL1 και SL2 η πρόβλεψη ολοκλήρωσης παραμένει η 2α Αυγούστου.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λεμπρον Τζέιμς για δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Νομίζατε ότι θα το βουλώσω; Μιλάω πιο δυνατά από ποτέ!

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Μπενφίκα - Τραυματίστηκαν ο προπονητής και δύο παίκτες

Forbes: Δισεκατομμυριούχος ο Κριστιάνο Ρονάλντο και... πλουσιότερος από τον Λιονέλ Μέσι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης