Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Απόστολος Αποστολόπουλος.
Πρόκειται για τον 17χρονο αριστερό μπακ, που αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό και προέρχεται από τις Ακαδημίες των «λιονταριών», με τους Πειραιώτες να επιβεβαιώνουν με επίσημο τρόπο τη συμφωνία που υπήρχε εδώ και μερικές εβδομάδες.
Ο νεαρός αμυντικός κατάφερε μάλιστα να πραγματοποιήσει και τέσσερις συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης ομάδας, αγωνιζόμενος στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα σε Ορφέα Ξάνθης, Τρίγλια και Βόλο.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.