Σοκ στην Τσέλσι: Συνελήφθη ο Χάντσον-Οντόι για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα

Σοκ στην Τσέλσι: Συνελήφθη ο Χάντσον-Οντόι για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Χάντσον-Οντόι συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (17/05) μετά από καταγγελία για βιασμό νεαρού μοντέλου

ondoi
Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο Χάντσον-Οντόι γνώρισε μια γυναίκα στο διαδίκτυο  την οποία κάλεσε στο σπίτι του, στέλνοντας ένα αυτοκίνητο για να την παραλάβει από το σπίτι της. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, της ζήτησε να φτάσει σπίτι του, φορώντας μόνο εσώρουχα ενώ νωρίτερα είχαν ανταλλάξει ερωτικά μηνύματα.

Ωστόσο, η βραδιά δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία λόγω διαμάχης που είχε με τον 19χρονο επιθετικό των «Μπλε», ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της να επιχείρησε να την βιάσει.

Η μητροπολιτική αστυνομία με δηλώσεις της στον βρετανικό Τύπο, ανέφερε πως έλαβαν κλήση τα ξημερώματα της Κυριακής (17/05) από μία τραυματισμένη γυναίκα, ενώ ο άνδρας συνελήφθη και παρέμεινε υπό κράτηση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο παίκτης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ η διοίκηση των Λονδρέζων αρνήθηκε να τοποθετηθεί για το εν λόγω περιστατικό...

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Νότια Κορέα: Ποδοσφαιρική ομάδα έβαλε στις κερκίδες κούκλες για σεξ!

Premier League: Θα αυξηθούν οι αγώνες στα ελεύθερα κανάλια

Ολυμπιακός: Πέρασε από ιατρικά και ξεκινά προπονήσεις ο Λαρεντζάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης