Στίβος: Το Diamont League ξεκινά τέλη Αυγούστου

Στίβος: Το Diamont League ξεκινά τέλη Αυγούστου

Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα του Diamont League ανακοινώθηκαν από τη World Athletics που δείχνουν ότι η σεζόν του στίβου θα είναι μεταξύ τέλη Αυγούστου και Οκτωβρίου

Daimont_Leagues
Πιο συγκεκριμένα, τα μίτινγκ του Μονακό και της Στοκχόλμης μεταφέρονται από 10 Ιουλίου και 24 Μαΐου αντίστοιχα 14 και 23 Αυγούστου. Αυτά τα δύο μίτινγκ μαζί με το μίτινγκ του Γκέιτσχεντ της Βρετανίας (16 Αυγούστου) θα είναι και τα μοναδικά της σειράς ντάιαμοντ λιγκ που θα διεξαχθούν καλοκαίρι.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν το Σεπτέμβριο με τους αγώνες της Λωζάνης (2/9), των Βρυξελλών (4/9), του Παρισιού (6/9), της Ρώμης ή Νάπολι (17/9), της Σαγκάη (19/9).

Τα μίτινγκ θα συνεχιστούν και τον Οκτώβριο με το Γιουτζίν των ΗΠΑ (4/10), τη Ντόχα (9/10) και με το δεύτερο μίτινγκ στην Κίνα (δεν έχει οριστεί ακόμα η έδρα) να ολοκληρώνει τη σειρά στις 17 Οκτωβρίου.

Από το πρόγραμμα απουσιάζουν, καθώς ακυρώθηκαν, τα μίτινγκ του Ραμπάτ (31 Μαΐου), του Λονδίνου (4 Ιουλίου) και ο τελικός της Ζυρίχης (9-11 Σεπτεμβρίου).

Λόγω της κατάστασης, δόθηκε το δικαίωμα στη Ζυρίχη να φιλοξενήσει τον τελικό του ντάιαμοντ λιγκ το 2021 και το 2022, αφού έδωσε το οκ το Γιουτζίν το οποίο είχε αναλάβει να διεξαγάγει τον τελικό του 2022.

Αυτό είναι το πλάνο το οποίο φυσικά μπορεί να ανατραπεί καθώς από τώρα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τί θα συμβεί σε δύο μήνες από τώρα. Λαμβάνοντας όμως υπόψη όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τη δυσκολία στις μετακινήσεις από χώρα σε χώρα και την απαγόρευση των μαζικών συγκεντρώσεων άνω των 5.000 ατόμων, το πιο λογικό σενάριο είναι αυτό της τέλεσης των αγώνων από τέλη Αυγούστου και μετά.

Πηγή:www.sportsfeed.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Το νοσταλγικό βίντεο του Καμαρά με την... αλάνα στη Γουϊνέα

Euroleague: Ο Βασίλης Σπανούλης το τελευταίο μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας

Ο εκπρόσωπος του πιλότου κατηγορεί Κόμπι και συνεπιβάτες για την πτώση του ελικοπτέρου

Πώς επηρεάζει ο κορωνοϊός τις απολαβές του Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης