Κατρούγκαλος στον ΘΕΜΑ 104,6: Το υπουργείο Μεταναστευτική Πολιτικής είχε μητρώο - Καταργήθηκε μαζί με το υπουργείο

Κατρούγκαλος στον ΘΕΜΑ 104,6: Το υπουργείο Μεταναστευτική Πολιτικής είχε μητρώο - Καταργήθηκε μαζί με το υπουργείο

«Κάθε φορά ανακαλύπτουμε τα εργαλεία» ανέφερε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών

katrougkalos_2
Το δικό του σχόλιο για τις ΜΚΟ έκανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 κάνοντας λόγο για αποτυχημένη διαχείριση.

Όπως ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος «υπήρχε μητρώο στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το οποίο καταργήθηκε μαζί με το υπουργείο, δηλαδή είναι κάθε φορά σαν να ανακαλύπτουμε τα εργαλεία και στη διαχείριση το ξαναλέω γιατί μας χωρίζουν ούτως ή άλλως και πολιτικές διαφορές στο τι είναι το πρόβλημα, πως θα λυθεί, εμείς πιστεύουμε πως μόνο ευρωπαϊκή λύση κυρίως παίρνει και όχι αυτούς τους εικονικούς τσαμπουκάδες, αλλά ξαναλέω είναι κλασική περίπτωση το προσφυγικό – μεταναστευτικό αποτυχημένης διαχείρισης».

2020 02 05 ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΜΚΟ


Κλείσιμο
Για το τουρκικό ερευνητικό πλοίο ο κ. Κατρούγκαλος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ακολουθήσει δημαγωγική ρητορική και πολεμοκαπηλική πολιτική στα εθνικά ζητήματα αλλά επεσήμανε ότι «δεν είναι δείγμα σοβαρότητας, μάθαμε το τι έγινε με το πλοίο σε μία κοπή πίτας, η αρχική εκδοχή ήταν ότι το πήρε ο άνεμος που ήταν αντίθετος, ήταν αντίθετος ήταν βοριοδυτικός, δηλαδή κανονικά έπρεπε να το πηγαίνει από την άλλη πλευρά, είναι πράγματι διεθνή νερά, εάν όμως με τα καλώδια τα οποία είχε απλωμένα έκανε σεισμικές έρευνες, αυτό είναι παραβίαση, ήταν συγκεχυμένο το μήνυμα αποτροπής που είναι το αποφασιστικό, διότι αν έρθουν πλοία κι αρχίζουν να παραβιάζουν τα δικαιώματα μας, από κει και μετά δεν μπορεί παρά να είναι μονόδρομος η απάντηση».

2020 02 05  ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης