Μεϊμαράκης: Πάμε σε εκλογές με σύμβολο τη χυδαία επίθεση Πολάκη

baggelis-meimarakis-ena

Αντί ο κύριος Τσίπρας να αποπέμψει τον Πολάκη, πάει στις εκλογές ταυτισμένος με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, επισήμανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ

Σκληρή κριτική στον Παύλο Πολάκη άσκησε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με αφορμή την επίθεση του πρώτου κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, που οδήγησε τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του αν. υπουργού Υγείας.

«Ο Πολάκης ήταν χυδαίος και το ξέραμε αυτό» υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης, για να προσθέσει: «ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να τον αποπέμψει το πρωί ή να είχε ζητήσει να παραιτηθεί μόνος του. Τώρα θα πάει στις εκλογές ταυτισμένος με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας». Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής εκτίμησε ότι κατόπιν αυτών «θα πάμε στις εκλογές με σύμβολο τη χυδαία επίθεση στους ΑΜΕΑ που έκανε ο κ. Πολάκης».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Μεϊμαράκης, με την ιδιότητα και του πρώην προέδρου της Βουλής, επικρότησε την πρωτοβουλία της ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Πολάκη, λέγοντας: «Η πρόταση μομφής ήταν η πιο σωστή, έξυπνη κοινοβουλευτική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Μιλώντας ως Κρητικός, ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε: «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν άκουσα τον κ. Τσίπρα να λέει χθες ότι ο Πολάκης είναι αψής Σφακιανός. Εμείς οι Κρητικοί είμαστε πολιτισμένοι και εκτιμούμε τους συνομιλητές μας. Κανείς δεν ταυτίζεται με τον κ. Πολάκη».

Σε ερώτηση για τα περί Νόμπελ Ειρήνης στον πρωθυπουργό, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε κυρίως τους οπαδούς και φίλους της ΝΔ να διαβάζουν ολόκληρες τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι ο ίδιος ουδέποτε τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τέλος, ερωτηθείς για τα γεγονότα του 2015 και για το κατά πόσο υπήρξε θέμα συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ Μεϊμαράκης είπε με νόημα: «Εκείνες τις ημέρες δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε η Ελλάδα. Δεν συζητήθηκε ποτέ συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συζητήθηκε μόνο η σύνθεση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Κώστας Καραμανλής, αλλά και οι ξένοι ηγέτες, μου έλεγαν ότι πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Εγώ ως πρόεδρος της ΝΔ τότε ήμουν ο πρόεδρος του αντι-ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε πώς θα συγκυβερνούσαμε αφού δεν συμφωνούσαμε σε τίποτα;».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (22)

Ανωνύμως

Τι δεν έχω καταλάβει;;ποια ήταν η επίθεση και μάλιστα η χυδαία του Πολάκη;;είπε τίποτα ψέματα;;το αγοράκι δεν διορίστηκε σαν ΑμΕΑ;;τι μας λέει λοιπόν ότι δεν θέλει μόρια χάρες κ.λ.π,αφού ήδη έκανε χρήση αυτών;;αλλά νομίζω ότι ο Παυλάρας ασχολήθηκε μαζί του''σαν πολιτικό πρόσωπο αφού είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

έκοψα την κρέμα απ τον καφέ

... ..έκοψα την κρέμα απ τον καφέ,και μετά την ξαναέβαλα. Και αναρωτήθηκα μετέπειτα.. ..(Εδώ πρόσεξε,γιατί έχει πολύ σημασία αυτό..Το κατάλαβα,ύστερα..!!).. Από τον καφέ,μπορείς να κόψεις την κρέμα..Από την κρέμα όμως,μπορείς να κόψεις τον καφέ????

Φααααααπππππ... θα στον κοκκινίσω τον σβέρκο Κούλη

Aερoδρόμιo θα στο κάvω και θα το ρίξω εκεί που σε πovάει!

Christian R. Aachen

Kαμία ελπίδα για την δύσμoιρη αυτή χώρα όταν βλέπεις τους σαvoφάγoυς ψηφoφόρους τnς... να σκοτώvovται για την NΔ και τον ΣYPΙΖΑ για τον Koύλη, τον Πoλάκη, τον Tσίπρα ή τον μπoυμπoύκo.

Stelar

Άλλαξες το όνομα σου αλά γερμανικά Χρίστο ??????????

Q

Οι αλλοι θα πανε με συμβολο την NOVARTIS και τον παιδεραστη βολευτη σας, εσεις θα πατε με συμβολο την Πολακεια λογικη... και στο τελος θα συγκυβερνησετε γιατι πανω απ'ολα η καρεκλα! Τελικα μονο η Χ.Α βγαινει κερδισμενη απο ολο αυτο το σωου που εχετε στησει, γιατι ως γνησιοι δημοκρατες την εχετε αποκλεισει απο παντου και ετσι την προστατευετε απο "λεκτικα ατοπηματα". Συγχαρητηρια! Αντι να τους "τσακισετε" οπως λετε, τελικα τους βοηθατε να ανεβουν κι αλλο!

@

Θα τρίβεις τα μάτια σου.....

περί ΑμεΑ...

Στα ειδικά σχολεία - όσα λειτουργούν - φοιτούν περίπου 10.000 μαθητές, μειωμένοι κατά 50% σε σχέση με πριν από 10 χρόνια, όταν με βάση τα διεθνή standards πάνω από το 10% του συνολικού μαθητικού πληθυσμού έχει ανάγκη ειδικής αγωγής, δηλαδή πάνω από 200.000 μαθητές. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία των ιδιοκτητών Κέντρων Ειδικής Αγωγής πάνω από 40.000 παιδιά παρακολουθούν κάποιο πρόγραμμα ειδικής εκπαίδευσης στα ιδιωτικά κέντρα, με τις οικογένειες να βάζουν βαθιά το χέρι στη τσέπη. Οι ελλείψεις παραμένουν διαχρονικά εκρηκτικές - στο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό (και εδώ «ευαγγέλιο» είναι οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης, πάνω από το 80% είναι αναπληρωτές που εναλλάσσονται κάθε χρόνο, με πολυεπίπεδες επιπτώσεις στην ποιότητα του εκπαιδευτικού τους έργο), στην υλικοτεχνική υποδομή, στη μεταφορά των μαθητών από και προς το σχολείο. Οσο για τον αθλητισμό, τα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία του ειδικού αθλητισμού οδεύουν προς κλείσιμο. Σταματούν δραστηριότητες επειδή ουσιαστικά έχουν μηδενιστεί οι κρατικές επιχορηγήσεις, και η μόνιμη «παρότρυνση» όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων είναι η «εξεύρεση χορηγών»...

Aμπεμπελελέκoυα

Δημoκρατία είvαι το σύστημα εκείvo, που αφoύ ελλnvoποιήσεις 10% του εκλoγικού σώματoς , μπoρείς να ελέγxεις για ικανό χρovικό διάστημα την πoλιτική κατάσταση επιβάλλovτας στους ιθαγεvείς φόρoυς και εισφoρές για να μπoρείς να αvταπoκριθείς στα επιδόματα και τα δώρα προς αυτό το 10%. Όταν σε αυτό το ποσoστό πρoστεθεί και ένα άλλο 20% του εκλoγικού σώματoς oμoίως υπαλλήλων του κράτoυς εξαρτώμεvo από τις εισφoρές και τους φόρoυς, το μέλλov είvαι σnμαδεμέvo για τον τόπo αυτό. Όταν δε αυτή την απλή αλήθεια, που όλoι γvωρίζoυν, τολμήσεις να την εκφράσεις με απλές πρoτάσεις ακολoυθεί oxετός ύβρεωv, που αρxίζουv από τις "καλoσυvάτες" λαϊκιστής, φασίστας και φθάvoυν στα μεγαλεία του ισλαμoφoβικού, άvθρωπoφοβικoύ γεvικά κάτι σε φoβικό.

Πρώnv τoξότns vυv X.A.

Mόvo ένα κόμμα δεν φoβάται να τα πει καθαρά όλα αυτά, n XA!

περί ΑμεΑ ..

Η ανεργία σήμερα στους βαριά ανάπηρους αλλά ικανούς προς εργασία ξεπερνά το 95%. Οι ιδιωτικοποιήσεις, οι ελαστικοποιήσεις των εργασιακών σχέσεων, η ανταγωνιστικότητα, πετούν μαζικά στην ανεργία τα ΑμεΑ και καταργούν τις όποιες περιορισμένες θέσεις εργασίας. Σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι ο ν. 2643/1998 «για την καταπολέμηση της ανεργίας στα ΑμεΑ», με τον οποίο προβλέπεται υποχρεωτικά κάθε χρόνο να προκηρύσσονται απ' όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου, του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αλλά και από τις επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα (άνω των 50 ατόμων), όσες θέσεις χρειάζεται να καλυφθούν για να είναι σταθερό το ποσοστό του 4% των εργαζόμενων ατόμων με αναπηρίες στη σύνθεση του προσωπικού τους. Στον ιδιωτικό τομέα, τα τελευταία 20 χρόνια με ισχύ του νόμου έγινε μόνο μία προκήρυξη, το 2005! Από το 2010 μέχρι σήμερα δεν έγινε καμία προκήρυξη (το 2015 μόνο για περιορισμένες θέσεις).

σανοφαγος

Το μεγιστο της χυδαιοτητος ειναι οτι παμε σε εκλογες με καποιους μιζαδορους θαλασσοδανεισμενους υποψηφιους απο ολους.

z

Αυτα σου λένε αυτα μολογάς... Δεν κοιτάς τα χάλια σου και τα χάλια μας που μας χρεώσανε οι συριζαίοι πάνω απο 100 δις μέσα σε 4 χρόνια... φαντάσου να κυβερνούσανε και πιο πολλά χρόνια.

περί ΑμεΑ

Με νόμους ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ : Χιλιάδες ΑμεΑ ζουν με την αγωνία αν θα περισώσουν το πενιχρό επίδομα και τη σύνταξη αναπηρίας από το «σφαγείο» των ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας), από τα οποία μέσα σε μια πενταετία (2012 - 2017) πέρασαν πάνω από 700.000 άνθρωποι, με εκατοντάδες χιλιάδες απ' αυτούς να μένουν χωρίς αναπηρικό επίδομα και σύνταξη. Πίσω από το γνωστό πρόσχημα των συντάξεων - «μαϊμού», επιχειρήθηκε να κρυφτεί το γεγονός ότι γενικεύτηκε συνολικά η επίθεση σε βάρος των αναπηρικών συντάξεων: Το ποσοστό των συνταξιούχων αναπηρίας του ΙΚΑ το 2008 ήταν 14% του συνόλου, ενώ το 2018 έπεσε κάτω από το 6%.....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

keramoes-1

Μήνυμα πειθαρχίας η θεσμοθέτηση ανώτατου χρονικού ορίου ολοκλήρωσης σπουδών δήλωσε η υπ. Παιδείας στον ΘΕΜΑ 104,6 με αφορμή τις αντιδράσεις και καταλήψεις σε διάφορα ΑΕΙ της χώρας

tsipras_ar

«Κοκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση η συνταγματική ισότητα της ψήφου - Η θέση Κουτσούμπα που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της προσμέτρησης της ψήφου στο τελικό εκλογικό αποτέλεσμα και τα τέσσερα σενάρια για τους υποψηφίους που θα στηρίζουν οι Ελληνες του εξωτερικού

6