Μητσοτάκης για νομοσχέδιο Γαβρόγλου: Είναι έκτρωμα

Μητσοτάκης για νομοσχέδιο Γαβρόγλου: Είναι έκτρωμα

Δημιουργείτε νέα τμήματα «με ρουσφετολογικά κριτήρια ακόμα και με βουλευτικές τροπολογίες μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους σε περιοχές που έχετε εκλογικά προβλήματα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

kyriakos-gav
Σκληρή κριτική για το νομοσχέδιο Γαβρόγλου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις αλλαγές στο λύκειο και την εισαγωγή στα ΑΕΙ άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, πριν να ανακοινώσει ότι η ΝΔ θα καταθέσει μετά το Πάσχα πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «εκτρωματικό» το νομοσχέδιο Γαβρόγλου προσθέτοντας ότι «όπως ανέδειξαν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ δίνει χαριστική βολή στην πολύπαθή τριτοβάθμια εκπαίδευση».

«Ισοπεδώνει την εκοπαίδευση. Δημιουργεί νέα τμήματα με ρουσφετολογικά κριτήρια ακόμα και με βουλευτικές τροπολογίες μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους σε περιοχές που έχετε εκλογικά προβλήματα» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης σχολίαζοντας την αποδοχή εκ μέρους του υπουργού Παιδεία τροπολογιών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για ίδρυση τεσσάρων νέων πανεπιστημιακών τμημάτων.

«Έτσι Ετσι αντιλαμβάνεστε τον ακαδημαϊκό χάρτη» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ σχολιάζοντας ότι «αναγκαστήκατε να ακολουθήσετε την πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική στην οικονομία και για να ισορροπήσετε ιδεολογικά έρχεστε και διαλύετε την παιδεία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης