Υπόθεση Ξεπαπαδέα: «Κίνηση αντιπερισπασμού», βλέπει το υπουργείο Δικαιοσύνης

Υπόθεση Ξεπαπαδέα: «Κίνηση αντιπερισπασμού», βλέπει το υπουργείο Δικαιοσύνης

Με χαρακτηρισμούς επιλέγει να απαντήσει σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την αποκάλυψη από το Πρώτο ΘΕΜΑ, το υπουργείο Δικαιοσύνης

dikeosinhs
Ανακοίνωση τριών παραγράφων, στις οποίες περιλαμβάνεται πλήθος χαρακτηρισμών αλλά ουδέν επί της ουσίας, εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης, για την υπόθεση Ξεπαπαδέα, καλώντας μάλιστα τόσο τη ΝΔ, όσο και το Κίνημα Αλλαγής «να σταματήσουν να ανακαλύπτουν διαρκώς δήθεν σκάνδαλα».

Με τη χρήση χαρακτηρισμών όπως «ασυναρτησίες» (για την υπόθεση Πετσίτη), «κίνηση αντιπερισπασμού» για την αποκάλυψη του Πρώτου ΘΕΜΑτος για τις ιδιότητες που διατηρούσε εκ παραλλήλου η γενική γραμματέας κατά της διαφθοράς, η ανακοίνωση καταλήγει με διαπίστωση ότι οι αποκαλύψεις οφείλονται στον διαρκή πανικό που βρίσκονται κάποιοι, διότι γνωρίζουν ότι έχουν πολλούς σκελετούς στις ντουλάπες τους και φοβούνται.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του υπουργείου Δικαιοσύνης, ακολουθεί:

Καλούμε τη Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ να σταματήσουν να ανακαλύπτουν διαρκώς δήθεν σκάνδαλα, γιατί εκτίθενται. Όπως την προηγούμενη εβδομάδα που, όταν η Κυβέρνηση με αφορμή τις ασυναρτησίες τους για τον κ. Πετσίτη έφερε την τροπολογία, προκειμένου η Επιτροπή «πόθεν έσχες» να ελέγχει υποχρεωτικά και αυτόματα όλες τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές όλων των πολιτικών, η Ν.Δ. το έβαλε στα πόδια άρον άρον και την καταψήφισε.

Μερικές ημέρες μετά, εφευρίσκεται νέα κίνηση αντιπερισπασμού, αυτή τη φορά εις βάρος της Γ.Γ. κατά της διαφθοράς και, ενώ συνομολογείται η σύννομη άσκηση των καθηκόντων της ως δικηγόρου, πολύ πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στη Γενική Γραμματεία, κατασκευάζεται "ηθικό" ζήτημα και συναρμολογείται δήθεν βλάβη του ελληνικού δημοσίου μεταξύ εμπορικών εταιρειών που δεν είναι off shore. Το αφήγημα κορυφώνεται με δήθεν σχέσεις συνεργασίας και εκπροσώπησης του κ. Αρτεμίου, ο οποίος αποτελεί απαραίτητο συστατικό κάθε συνταγής παρασκευής ανύπαρκτων σκανδάλων.

Προφανώς κάποιοι βρίσκονται σε διαρκή πανικό, διότι γνωρίζουν ότι έχουν πολλούς - πραγματικούς- σκελετούς στις ντουλάπες τους και αγωνιούν στο ενδεχόμενο αποκάλυψής τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης