Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος με τον Μπακογιάννη για το δήμο της Αθήνας

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος με τον Μπακογιάννη για το δήμο της Αθήνας

Το βράδυ της Τρίτης, ο Κεφαλλονίτης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κάλεσε φίλους του δημοσιογράφους όπου τους ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

DSC_8172__1_
Στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη που διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας, τάχθηκε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος που αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον πρώτο δήμο της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» και εκεί συμφωνήθηκε η συμμετοχή του Ανδρέα Κωνσταντάτου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Κεφαλλονίτης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κάλεσε φίλους του δημοσιογράφους όπου τους ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατεβεί με τον κ. Μπακογιάννη στο δήμο της Αθήνας, ενώ τους άκουσε για το πώς εκείνοι βλέπουν την Αθήνα, τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και τις δυνατότητες της ως μια ευρωπαϊκή μεγαλούπολη. Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντάτος είπε ότι ο δεσμός του με την Αθήνα είναι ισχυρός. Ήρθε στην πόλη ως φοιτητής, από την Κεφαλονιά, από τότε μένει μόνιμα εδώ, έζησε και ζει από κοντά τα καλά και άσχημα της Αθήνας. Η εκδήλωση έγινε με μεγάλη επιτυχία στο γνωστό πολιτικο δημοσιογραφικό στέκι της «Μαντζάρου 3» με παρουσία δημοσιογράφων από κανάλια, sites, ραδιόφωνα και εφημερίδες που ευχήθηκαν στον Ανδρέα καλή επιτυχία σ ένα δρόμο διαφορετικό από την δημοσιογραφία.

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, είναι γνωστός από την τηλεόραση, καθώς έχει δουλέψει σχεδόν σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας- ANTENNA, STAR , ALTER , MEGA - κυρίως ως προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ και σχολιαστής ενώ έχει μετάσχει στα DEBATES με τους πολιτικούς αρχηγούς των ευρωεκλογών και των εκλογών του 2009 .

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

_GGL5810
_GGL6057
_GGL6348

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης