Σπυράκη: Ο Μητσοτάκης δεσμεύεται να αμβλύνει τις αρνητικές επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών

Σπυράκη: Ο Μητσοτάκης δεσμεύεται να αμβλύνει τις αρνητικές επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών

Η υπεύθυνη και ρεαλιστική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Συμφωνία των Πρεσπών καλύπτει τις ανησυχίες της πλειονότητας των Ελλήνων, τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ

spyraki-nd1
Στη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αμβλύνει τις αρνητικές συνέπειες από τη Συμφωνία των Πρεσπών εστίασε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Με αφορμή, δε, την περιοδεία του αρχηγού της ΝΔ σε Γιαννιτσά, Σιάτιστα και Κοζάνη, η κυρία Σπυράκη υπογράμμισε ότι αυτό συνέβη σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που όποτε βγαίνει από το Μαξίμου για να εμφανιστεί δημόσια έχει την ανάγκη να φρουρείται από διμοιρίες αστυνομικών.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε, επίσης, ότι η υπεύθυνη και ρεαλιστική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Συμφωνία των Πρεσπών καλύπτει τις ανησυχίες της πλειονότητας των Ελλήνων.

Επανέλαβε, ακόμα, αυτό που έχει πει πολλές φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι «δεν πρόκειται να απεμπολήσει το δικαίωμα της Ελλάδος να βάλει βέτο στην ενταξιακή διαδικασία των Σκοπίων εφόσον κρίνει ότι δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά συμφέροντα».

«Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε να κατοχυρωθούν τα μακεδονικά προϊόντα που κινδυνεύουν από αυτή τη συμφωνία και στην πλειονότητα τους είναι επί της ουσίας απροστάτευτα. Στη ΝΔ επεξεργαζόμαστε ένα τολμηρό και ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Μακεδονία και τη Βόρειο Ελλάδα το οποίο και θα παρουσιάσουμε» είπε, τέλος, η κυρία Σπυράκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης