Μητσοτάκης για Κουφοντίνα: Το καθεστώς αδειών θα αλλάξει. Δεν μπορεί να βγαίνει όποτε θέλει

Μητσοτάκης για Κουφοντίνα: Το καθεστώς αδειών θα αλλάξει. Δεν μπορεί να βγαίνει όποτε θέλει

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε ότι: «Είναι σήμερα ο ντε φάκτο καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών»

Kyriakos_Mitsotakis_DE8
Για τις άδειες του Δημήτρη Κουφοντίνα ρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2018.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε ότι: «Είναι σήμερα ο ντε φάκτο καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών. Τι θέλετε να κάνω να κάτσω να τον κοιτάω;»

Στη συνέχεια εξήγγειλε: «Την επόμενη μέρα το καθεστώς των αδειών για ανθρώπους που είναι καταδικασμένοι πολλές φορές σε ισόβια θα αλλάξει».
Ειδικότερα, ο κ.Μητσοτάκης, είπε: 
«Το ζήτημα της ασφάλειας και της ευνοϊκής αντιμετώπισης που έχουν συγκεκριμένοι κρατούμενοι, όχι μόνο θα αλλάξει, αλλά και θα αυστηροποιηθεί» είπε ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Το καθεστώς αδειών για ανθρώπους που είναι καταδικασμένοι πολλές φορές σε ισόβια θα αλλάξει. Ναι, δεν μπορεί να βγαίνει όποτε θέλει ο κάθε κ. Κουφοντίνας από τις φυλακές. Αυτό το καθεστώς θα αλλάξει» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τον Δ.Κουφοντίνα «de facto καθοδηγητή μιας νέας γενιάς τρομοκρατών».

«Είναι καταδικασμένος 11 φορές για στυγνές δολοφονίες και δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη. Και είναι ο de facto καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης