ΝΔ για εκκρεμείς συντάξεις: «Δεν υπάρχει όριο στο ψέμα για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

VROUTSIS-1

«Η υπουργός στην απέλπιδα προσπάθεια της να δικαιολογήσει την ανικανότητά της, συνεχίζει να εμπαίζει συστηματικά τους πολίτες» αναφέρει ο Γιάννης Βρoύτσης 

«Η νέα δήλωση της Υπουργού Εργασίας, με την οποία παραδέχεται ότι μεταθέτει για άλλη μία φορά την απονομή των εκκρεμών συντάξεων, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει όριο στο ψέμα για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ", αναφέρει σε ανακοίνωση του ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρούτσης, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην απέλπιδα προσπάθεια της να δικαιολογήσει την ανικανότητά της, συνεχίζει να εμπαίζει συστηματικά τους πολίτες.

Η ανακοίνωση του κ. Βρούτση αναφέρει τα εξής:

"Τη στιγμή που εκατομμύρια συνταξιούχοι βρίσκονται σε απόγνωση καθώς δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί με τις συντάξεις τους, η κυβέρνηση -για πολλοστή φορά- εξαπατά χιλιάδες συνταξιούχους που περιμένουν την απονομή της σύνταξή τους. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε το χρονικό της εξαπάτησης του Υπουργείου Εργασίας:

Ιανουάριος 2017:
Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη λειτουργίας του ΕΦΚΑ, 3/1/2017: "Μέχρι τον Οκτώβρη του 2017 θα εκκαθαριστεί το σύνολο των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης".

Οκτώβριος 2017:
Δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ, 9/10/2017: "Η πλήρης εκκαθάριση των εκκρεμοτήτων θα λάβει χώρα οπωσδήποτε μέχρι τον Ιούνιο του 2018"

Μάρτιος 2018:
Εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ", ΣΚΑΪ, 20/3/2018: "Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης συνολικά είναι για εκκαθάριση του κύριου όγκου -σχεδόν όλου του όγκου- των ληξιπρόθεσμων τον Αύγουστο του 2018"

Ο Αύγουστος βέβαια έφτασε, αλλά η κ. Αχτσιόγλου, κατά τη συνήθη πρακτική της, μεταθέτει με νέα δήλωση της τον χρόνο απονομής των συντάξεων:

"Προσπαθούμε να τελειώσουμε με το ζήτημα των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης. Το στοίχημα του Αυγούστου θα πάει λίγους μήνες πιο κάτω, αλλά νομίζω ότι εντός του χρόνου θα επιτευχθεί".

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην απέλπιδα προσπάθεια της να δικαιολογήσει την ανικανότητά της, συνεχίζει να εμπαίζει συστηματικά τους πολίτες.

Δυστυχώς θύματά της είναι:

Οι εργαζόμενοι που θα απωλέσουν έναν μισθό από τη μείωση του αφορολογήτου από 1/1/2020.

Οι φτωχοί εργαζόμενοι της μερικής απασχόλησης των 317€.

Οι νέοι συνταξιούχοι που μετά τον Μάιο του 2016 είδαν τις συντάξεις τους να μειώνονται τουλάχιστον κατά 35% σε σχέση με το 2014.

Οι παλαιοί συνταξιούχοι που βρίσκονται σε παρατεταμένη αγωνία περιμένοντας τη νομοθετημένη μείωση της σύνταξης τους από 1/1/2019.

Και βέβαια, οι δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι που περιμένουν την απονομή της σύνταξή τους για χρόνια".

Πλήρης Δήλωση

«Τη στιγμή που εκατομμύρια συνταξιούχοι βρίσκονται σε απόγνωση καθώς δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί με τις συντάξεις τους, η κυβέρνηση -για πολλοστή φορά- εξαπατά χιλιάδες συνταξιούχους που περιμένουν την απονομή της σύνταξή τους. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε το χρονικό της εξαπάτησης του Υπουργείου Εργασίας:

Ιανουάριος 2017:
Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη λειτουργίας του ΕΦΚΑ, 3/1/2017: «Μέχρι τον Οκτώβρη του 2017 θα εκκαθαριστεί το σύνολο των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης».

Οκτώβριος 2017:
Δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ, 9/10/2017: «Η πλήρης εκκαθάριση των εκκρεμοτήτων θα λάβει χώρα οπωσδήποτε μέχρι τον Ιούνιο του 2018»

Μάρτιος 2018:
Εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ», ΣΚΑΪ, 20/3/2018: «Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης συνολικά είναι για εκκαθάριση του κύριου όγκου -σχεδόν όλου του όγκου- των ληξιπρόθεσμων τον Αύγουστο του 2018»

Ο Αύγουστος βέβαια έφτασε, αλλά η κ. Αχτσιόγλου, κατά τη συνήθη πρακτική της, μεταθέτει με νέα δήλωση της τον χρόνο απονομής των συντάξεων:

«Προσπαθούμε να τελειώσουμε με το ζήτημα των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης. Το στοίχημα του Αυγούστου θα πάει λίγους μήνες πιο κάτω, αλλά νομίζω ότι εντός του χρόνου θα επιτευχθεί».

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην απέλπιδα προσπάθεια της να δικαιολογήσει την ανικανότητά της, συνεχίζει να εμπαίζει συστηματικά τους πολίτες.

Δυστυχώς θύματά της είναι:

Οι εργαζόμενοι που θα απωλέσουν έναν μισθό από τη μείωση του αφορολογήτου από 1/1/2020.

Οι φτωχοί εργαζόμενοι της μερικής απασχόλησης των 317€.

Οι νέοι συνταξιούχοι που μετά τον Μάιο του 2016 είδαν τις συντάξεις τους να μειώνονται τουλάχιστον κατά 35% σε σχέση με το 2014.

Οι παλαιοί συνταξιούχοι που βρίσκονται σε παρατεταμένη αγωνία περιμένοντας τη νομοθετημένη μείωση της σύνταξης τους από 1/1/2019.

Και βέβαια, οι δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι που περιμένουν την απονομή της σύνταξή τους για χρόνια».

ΣΧΟΛΙΑ (26)

Για οσο συνολικο διαστημα μιαλαμε??

Για ποσο συνολικο διαστημα καθυστερησης μιλαμε??? Γιατι η μανα μου για να παρει συνταξη επι Πασοκο-ΝΔ εκανε 2 χρονια και 8 μηνες.....

Γιατί μας γουρλώνει τα μάτια ;; Αυτός δε μας ΠΤΩΧΕΥΣΕ ;;;

Καλύτερα με τον Καρανίκα, παρά με το Βρούτση !! Παρελθούσης χρήσεως οι Βρούτσηδες.... ότι κι αν ακολουθήσει !!!

Υπάρχει κανένας έξυπνος στο Σύριζα;

Ο Βρούτσης μας πτώχευσε που ανέλαβε το καλοκαίρι του 2012; Τότε χρεοκοπήσαμε;

Μόνο Μανώλης

Δεξιόστροφοι αριστεριστες με αριστεροδεξιους παιζοτρενακηδες συμφωνησαν επί της αρχής του/ Και Καλά Και Λοιπόν Και τι έγινε/ και έγινε αυτό που βλέπουμε.Ο Θεός της Ελλάδας να βάλει το χέρι του.

Αν κράζουμε τον Κούλη δεν σημαίνει αυτόματα ότι είμαστε συριζαίοι. Έλεος με αυτή την ηλιθιότητα!

@23:12

Ουυυ ... να χαθείτε να χάνεστε

Μαλώνουν οι τοξότες ποιος έκανε μικρότερη και ποιος μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα…

ΓΙΩΡΓΗΣ

Και εσεις οι αλλοι που το παιζετε θεατες,οταν η Πατριδα χανεται,ειστε ακομη πιο αχρηστοι και διαπλεκομενοι!

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ!

ΑΦΉΣΑΤΕ 400.000 ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

ΓΙΩΡΓΗΣ

Κανετε πως δεν καταλαβαινετε! Με το που βγηκε ο Τσιπρας τα λεφτα απο τη Χωρα φυγαδευτηκαν.Στην εποχη μας και ο πιο στυγνος δικτατορας δεν μπορει να τα συγκρατησει,Ο Τσιπρας πώς θα πληρωνε τον κομματικο στρατο και να κανει τα κομουνιστικα του;Εφαγε τους μισθους και τις συνταξεις Και θα τα τρωει ολο και περισσοτερο μεχρι που να γινουν συσιτια με δελτιο,αφου δεν εχει να πιασει απο πουθενα αλλου μια πενταρα Η Αναπτυξη και ο Τσιπρας ειναι εννοιες ασυμβιβαστες

ΓΙΩΡΓΗΣ

Επαψε ο πολιτης να μετραει τα ψεματα και τις απατες σας, αν ειναι 400 000 ή αν ειναι 399 999, και ενα πραγμα ξερει στα σιγουρα 4 χρονια τωρα που σας δοκιμασε οτι τον καταστρεψατε και αυτον και την Ελλαδα.Ποτε ξανα Αριστερα!

ακομα και με

οσα εχει κάνει ο συριζα οταν βλέπω φατσα νεοδημοκρατη μου γυριζουν τα εντερα...

Περιστέρα

Κι: εμείς , όταν βλέπουμε φάτσα συριζαιων επίσης . ....

Mε τη δική σου συριζόφατσα...

πως τα πας? συμβιβάζεσαι όταν κοιτιέσαι στον καθρέφτη? Ώστε έτσι ε... δεν σ΄αρέσουνε λοιπόν οι φάτσες των Νεοδημοκρατών! Σ' αρέσουν όμως οι φάτσες της Αυλωνίτου, του Βαρεμένου, της κυρά Τασίας, του Σκουρολιάκου, της Καρακώστα, της κυρίας... με τα γεμιστά και... ουκ έσται τέλος!

ΓΙΩΡΓΗΣ

Δεν ξερουμε τα γουστα σου,αλλα στην πολιτικη δεν επιλεγεις φατσες για το κρεβατι σου, αλλα τους ικανους να κυβερνησουν τη χωρα για περιορισμενο χρονο!

ΓΙΩΡΓΗΣ

Τα εντερα του πολιτη δε ''γυριζουν'' απο τις φατσες των πολιτικων, αλλα γυριζουν και γουργουριζουν απο την πεινα που φερνουν οι πολιτικες τους. Αλλα ακομη και σε αυτο ειστε αθεραπευτα ψευτες. Σας το κολλησε ο Τσιπρας!

Δον

Κάτσε στα 4 τώρα για να μην βλέπεις φάτσα...

Φριφρίκος

Ο κανακάρης του πρώην πρωθυπουργού σου έγραψε καλά στην ...... αλχημεία ; Χααα-χαααα-χαααα. Είμαι βέβαιος ότι πήρε άριστα μηδέν και τον περιμένει το Χάλβαλντ.

ΓΙΩΡΓΗΣ

Μια και μιλαμε για Σχολες, η καλυτερη Σχολη θα ειναι των ''Εξαρχειων',' και στο Εξωτερικο, καμια τεχνικη Σχολη Γιουγκοσλαβιας, που μπορεις κατοπιν με μια αγορασμενη εργασια, να σε φερει καπακι στο Πουτεχνειο και απο εκει, πού το ξερεις, μεχρι και πρωθυπουργος μπορει να γινεις! πουλεει ο λογος...!

Ο Σαμαράς στο Ζάππειο ακόμη σκίζω μνημόνια

Σίγουρα οι ΣυΡιζΑ–Avέλ είναι ψευταράδες! Οι γαλάζια μιζαδόροι της ΝΔ, όμως, είναι αρχιψεύταροι και αρχικλέφταροι!!

ΝΙΚ

Δεν κάνεις καλούς υπολογισμούς φίλε, εκτός και αν είσαι από τα υπόγεια του Μαξίμου. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος των θνητών να γύριζα σήμερα στον Σαμαρά ή έστω στον Γιωργάκη, αυτοί μοιάζουν με Νομπελίστες σήμερα μπροστά στον Τσίπρα που ακόμα μαθαίνει στα 44. Διότι οι Τσιπραίοι και κράτησαν τις μειώσεις του Σαμαρά, που με έναν νόμο, ένα άρθρο, θα εξαφάνιζαν, και μας έβαλαν ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΣΟΜΠΡΕΡΟ ώς τα αρ.....

ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Γιατί τα πρώτα σχόλια γίνονται πάντα από συριζόσκυλα;

ΓΙΩΡΓΗΣ

Εσεις τα οντως μικρα κομματα νομιζετε πως με το ιδιο κολπο, χτυπωντας τα αλλα κομματα μια απο εδω κα ιτην αλλη απο εκει, θα ξανα-ξεγελασετε του ψηφοφορους να σας ξαναβαλουν στη Βουλη Σας γελασανε, γιατι ο Λαος σας εμαθε οτι οσο μικροι ειστε τοσο περισσοτερο διαπλεκεστε διαφθειροντας και διαφθειρομενοι! Τωρα που η Πατριδα κινδυνευει και χανεται, μονο ΝΔ, τιποτε αλλο..!

ΓΙΩΡΓΗΣ

Αν ηταν μονο ψευταραδες οι Τσιπροκαμμενοι, εγω και οι συμπολιτες μου δε θα πεινουσαμε σημερα και η Πατριδα μας δε θα ηταν σε χειροτερη αλλα σε καλυτερη μοιρα,απο οσο ηταν επι ΝΔ,Ομως για να εχουμε αυτα τα χαλια, υστερα απο 4 χρονια, σημαινει οτι ειναι οι Συριζανεληδες και κλεφτες και απατεωνες και ανικανοι και ε ν δ ο τ ικ ο ι !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gewrgiadis

Τα ζητήματα που απασχολούν τους εξαγωγείς καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, απασχόλησαν τη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης με την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων

mitsotakkri

Το Έκτακτο Σχέδιο προβλέπει μεγαλύτερη παρουσία της Αστυνομίας, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, μηδενική ανοχή χωρίς χαριστικές ρυθμίσεις, ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης με 50 τροχονόμου

52