Κίνημα Αλλαγής κατά Τσίπρα: Τον ενοχλεί που η Γεννηματά δεν δέχεται υποδείξεις

Κίνημα Αλλαγής κατά Τσίπρα: Τον ενοχλεί που η Γεννηματά δεν δέχεται υποδείξεις

«Ο κ. Τσίπρας όταν μιλά για λαϊκισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει τον καθρέφτη του. Όταν μιλά για εθνικισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει δίπλα του, τον συγκυβερνήτη του, κ. Καμμένο»

4491979
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τόσο για την αναφορά του στην Φώφη Γεννηματά, όσο και για τη συνέντευξή του στους Financial Times ασκεί το Κίνημα Αλλαγής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «το Μαξίμου βγάζει non paper κατά της κ. Γεννηματά, για να καλύψει το paper Tσίπρα. Τη συνέντευξη του στους FT όπου είπε ναι σε όλα στην κ.Μέρκελ και για το προσφυγικό, σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας. Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια του για την κ. Γεννηματά στη συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, είναι σαφές ότι τον ενόχλησε η στάση της, ότι δεν δέχεται υποδείξεις, κάτι που στο PES γνωρίζουν από την ίδια».

Και καταλήγει: «Ο κ. Τσίπρας όταν μιλά για λαϊκισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει τον καθρέφτη του. Όταν μιλά για εθνικισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει δίπλα του, τον συγκυβερνήτη του, κ.Καμμένο. Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Εθνικής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης