Αποδοκίμασαν την Κουντουρά και στελέχη των ΑΝΕΛ στα Χανιά

dimartiria_kountoura_mesa

Ένταση έξω από τα γραφεία - «Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι - «Η πρόταση δυσπιστίας είχε στόχο να οδηγήσει τη χώρα σε αποσταθεροποίηση» υποστήριξε η υπουργός

«Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι και αποδοκίμασαν μέλη των ΑΝΕΛ και την Υπουργό Τουρισμού κατά την είσοδό τους στα γραφεία του κόμματος - Παραιτήθηκε ο Χανιώτης αναπληρωτής γραμματέας υγείας του κόμματος - Η πρόταση δυσπιστίας είχε στόχο να οδηγήσει τη χώρα σε αποσταθεροποίηση υποστήριξε η υπουργός

Ένταση δημιουργήθηκε έξω από τα καινούρια γραφεία των ΑΝΕΛ στο κέντρο των Χανίων από συγκεντρωμένους διαδηλωτές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την στάση του κόμματος όσον αφορά την ονομασία των Σκοπίων.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία ενώ αποδοκίμασαν την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά καθώς και μέλη των ΑΝΕΛ κατά την είσοδό τους στα γραφεία, όπου σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται τελετή εγκαινίων τους, παρουσία της Υπουργού.

Υπενθυμίζεται οτι νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Μανώλης Αλιφιεράκης, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος των ΑΝΕΛ στα Χανιά και αναπληρωτής γραμματέας υγείας του κόμματος, με αφορμή την στάση των ΑΝΕΛ στην ονοματοδοσία της γείτονος χώρας.
koundoura_mesa
koundoura_mesa2
koundoura_mesa3
koundoura_mesa4
koundoura_mesa5
koundoura_mesa6

Η επιστολή παραίτησης του Μανώλη Αλιφιεράκη

Σήμερα το πρωί, ο Μανώλης Αλιφιεράκης, πολιτευτής των ΑΝΕΛ στα Χανιά, απέστειλε επιστολή παραίτησης προς τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, από την θέση του αναπληρωτή γραμματέα υγείας καθώς και από την θέση του απλού μέλους του κόματος.

"'Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Αλιφιεράκης ο οποίος έκανε λόγο για σοβαρές υποχωρήσεις από τις θέσεις των ΑΝΕΛ σε θέματα εθνικά, θέματα παιδείας, μεταναστευτικής πολιτικής, με την συμφωνία για το ονοματολογικό να αποτελεί την κορυφαία υπαναχώρηση από τις γραμμές του κόμματος.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Προς κ. Καμμένο Παναγιώτη

Θέμα : υποβολή παραίτησης

Κύριε πρόεδρε

Σας παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτηση μου από την θέση του αναπληρωτή γραμματέα υγείας των Αν. Ελ, καθώς και την θέση απλού μέλους του κόμματος σας.

Με τον τρόπο αυτό θέλω να διαχωρίσω την θέση μου σχετικά με τους χειρισμούς σας στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας.

Ήλθα στο κόμμα σας πιστεύοντας στις αρχές σας, τις ικανότητες και την βούληση σας να κυβερνηθεί σωστά η χώρα.

Στην πορεία διαπίστωσα σοβαρές υποχωρήσεις από τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων . Σε θέματα εθνικά, θέματα παιδείας, μεταναστευτικής πολιτικής.

Πιστεύω στην εθνική συμφιλίωση, στην πολιτική και οικονομική κάθαρση, όμως σε πολλές περιπτώσεις από την άλλη πλευρά της συγκυβέρνησης δεν έγιναν σεβαστές οι δικές μας ευαισθησίες ή εσείς δεν επιμείνατε αρκετά.

Τα τελευταία γεγονότα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μανώλης Ι.Αλιφιεράκης

Οι δηλώσεις της Κουντουρά

Σε δηλώσεις της μέσα από τα "περικυκλωμένα' από διαδηλωτές γραφεία των ΑΝΕΛ, η Υπουργός Πολιτισμού Έλενα Κουντουρά μίλησε για την επίμαχη συμφωνία με τα Σκόπια και τη στάση που έχουν κρατήσει οι ΑΝΕΛ.

Η Υπουργός, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο flashnews, εξαπέλυσε βολές στην αντιπολίτευση για την πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, αναφέροντας οτι ήταν μια "υποκριτική πράξη' που στόχο είχε να οδηγήσει τη χώρα σε αποσταθεροποίηση και να ρίξει την κυβέρνηση.
Υπεραμύνθηκε των επιλογών του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου και του κόμματος, σημειώνοντας οτι παραμένουν συνεπείς στις θέσεις και τις δεσμεύσεις τους ενω ταυτόχρονα υποστήριξε οτι δεν υπάρχει συμφωνία με τα Σκόπια που να έχει τεθεί σε ισχύ και σε περίπτωση που αυτή έρθει στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Όπως δήλωσε η κ. Κουντουρά: "όλοι κάνουν τις επιλογές τους και νομίζω οτι είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι και γνωρίζουμε τι είναι το καλό για την πατρίδα. Εμείς στην πρόταση δυσπιστίας που εγινε από την αξιωματική αντιπολίτευση, που τη θεωρώ μια ενέργεια καθαρά υποκριτική, οι ΑΝΕΛ δεν υποκύψαμε στον εκβιασμό. Στόχος ήταν η αποσταθεροποίηση, στόχος ήταν να πέσει η κυβέρνηση. Χρησιμοποιήσανε το τελευταίο τους θεσμικό όπλο, τώρα που η Ελλάδα, από τον Αύγουστο και μετά, αλλάζει σελίδα. Θέλω να σας θυμίσω οτι με δική τους ευθύνη μπήκαμε στα Μνημόνια. Εμείς καταφέραμε να έχουμε πρόοδο και ανάπτυξη. Τον Αύγουστο λοιπόν βγαίνουμε από τα Μνημόνια, πολύ σταθεροί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στον ελληνικό λαό, οδηγούμε την Ελλάδα στην ανάπτυξη και το πιο σημαντικό έχουμε μια έντιμη συνεργασία, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και οι Οικολόγοι Πράσινοι, για να βγάλουμε τη χώρα από τα Μνημόνια και να την οδηγήσουμε στην ανάπτυξη. Αυτή η έντιμη συνεργασία συνεχίζεται και είμαστε σταθεροί τις δεσμεύσεις μας. Οταν τον Αύγουστο η Ελλάδα θα αλλάξει σελίδα, για την αξιωματική αντιπολίτευση διακυβεύεται το πολιτικό της μέλλον. Δεν υποκύπτουμε, οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκάθαρες θέσεις τις οποίες έχει ανακοινώσει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ άρα όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας.

Η πρόταση μομφής ήταν υποκρισία. Αν έπεφτε η κυβέρνηση σήμερα, η αντιπολίτευση τι θα έκανε, δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της... Αν και εφόσων έρθει η συμφωνία στη Βουλή οι ΑΝΕΛ δεν θα την ψηφίσουν".

Πηγή: Flashnews.gr - Φωτογραφίες: Zarpanews.gr - Flashnews.gr
ΣΧΟΛΙΑ (74)

Το Τέρας και η όμορφη....

Κα Κουντουρα με τις δημόσιες σχέσεις που έχετε κάνει και το χρήμα που έχετε αρπάξει σας μένει λόγος ακόμη καιρός να εγκαταλείψετε με κάποια ασφάλεια την εξουσία και να επενδύσετε το χρήμα σε εργαστήρια μόδας και τουριστικές επιχειρήσεις κάντε το πριν να είναι αργά μετά κανείς δεν θα σας λυπηθεί

Ντου απο παντου στους ΑΝθΕΛ

μην τους αφηνετε να βγουν απο τα φυλασσομενα γαρφεια τους. Τα σκουλικια να μεινουν στη τρυπα τους.

έτσι μπράβο

Τσο και λο σε κάθε σιχαμένο συριζανελίτη από δω και πέρα όπου κι αν βρεθούν. Να μην τολμάνε να βγαίνουν από τις σκουληκότρυπες που έχουν για να κρύβονται. Να μην τολμάνε να βγούνε έξω τα σιχαμένα σκουλήκια. Συγχαρητήρια στους Κρητικούς, να πάρουν το παράδειγμα Ο-Λ-Ο-Ι.

Dr.

Πολύ καλά έκαναν στην Κρήτη. Οι προδότες χοντρόπετσοι ΣυριζΑνΘέλ πρέπει να προπηλακίζονται παντού. Όσο για την Κουντουρά, το μόνο που κάνει ως υπουργός είναι να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τα λεφτά μας.

ροη

αμα σε κραζουν ετσι στην κρητη φανταζομαι στη Β.Ελλαδα τι θα τραβηξεις.

Δεν ια γεμίζετε ταξί

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΑΝ;;; ΣΕ ΛΟΓΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ.

Indy

και λίγα άκουσες κυρά μου. Στο σπίτι σου αν σου έμεινε λίγη αξιοπρέπεια.....

Φανή

Κυρία μου, κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψεις και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις και τα χρέη σου με εργασία. Ο ελληνικός λαός ο,τι έδωσε, έδωσε.

Στο 0,75% και προχωράνε ολοταχώς προς τα ,,,,κάτω !

Εδώ διαλύονται στα εξ ων συνετέθησαν ,θέλουν και καινούργια γραφεία οι ψεκασμένοι -τελειωμένοι !

Στην κοσμάρα της .......

Το είδατε το χαζοχαρούμενο γενιτσαράκι ? Λες και ότι δεν έγινε τίποτα !!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

myrs01

Το παρασκήνιο της παραίτησης της κόρης του Μάνου Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποκαλύψεις του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» - Εύλογα ερωτήματα για το αν ήξεραν -και ποιοι- τις δικαστικές της περιπέτειες - Στον Χριστόφορο Βερναρδάκη «χρεώνουν» την εισήγηση για την τοποθέτησή της στην ευρωλίστα

8
tsironis0

Απίστευτη δήλωση του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ σε συζήτηση για τα ελληνοτουρκικά - Οξύτατες αντιδράσεις - Αυτά ακούνε οι Τούρκοι και τους ανοίγει η όρεξη, απάντησε ο δήμαρχος Μεγίστης - Για ανευθυνότητες και επιπολαιότητες μίλησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

69
myrsini_main01

Αποδεκτή έγινε η -αναμενόμενη- παραίτηση από την υποψηφιότητα για την ευρωβουλή μετά τις αποκαλύψεις του Πρώτου ΘΕΜΑτος ότι εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της θανούσας μητέρας της - Εντυπωσιάζουν οι ψευδείς και παιδαριώδεις ισχυρισμοί που περιλαμβάνονται στην επιστολή της προς το Μαξίμου 

47