Τρίγωνο των …Βερμούδων με Φώφη, Μίχα, Σγουρό!

Τρίγωνο των …Βερμούδων με Φώφη, Μίχα, Σγουρό!

Απίστευτες καραμπόλες εκδηλώνονται με τα χρίσματα του ΠΑΣΟΚ για τις υποψηφιότητες στην περιφέρεια Αττικής και στους δήμους Αθηνών και Πειραιά...

Απίστευτες καραμπόλες εκδηλώνονται με τα χρίσματα του ΠΑΣΟΚ για τις υποψηφιότητες στην περιφέρεια Αττικής και στους δήμους Αθηνών και Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας, όσο και η Φώφη Γεννηματά το όνομα της οποίας βρίσκεται στο τραπέζι για τον δήμο της Αθήνας έχουν θέσει ως προϋπόθεση για να δώσουν τη μάχη να μην είναι υποψήφιος περιφερειάρχης για την Αττική ο Γιάννης Σγουρός.

Αιτία για αυτή τους την κίνηση είναι οι κακές σχέσεις που έχουν τα δύο στελέχη με τον νυν νομάρχη Αθηνών και ο φόβος ότι με τις καθοριστικές αρμοδιότητες που θα έχει ο περιφερειάρχης θα μπορεί να μοιράσει κατά το δοκούν τα κονδύλια και τα έργα. Αυτό σημαίνει ότι μια κακή συνεργασία με έναν περιφερειάρχη μπορεί να σταθεί πολιτικά μοιραία για έναν δήμαρχο…

Από το περιβάλλον των δύο στελεχών επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι δε μπορεί να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ένα στέλεχος που προσπάθησε να διεκδικήσει το χρίσμα μέσω πιέσεων ακόμα και μέσω απειλών ότι θα συνεργαστεί με άλλο κόμμα! Επίσης, όπως αναφέρεται από το περιβάλλον του κυρίου Μίχα υπάρχει δυσφορία και για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο Παναγιώτης Φασούλας καθώς θα δοθεί η εντύπωση ότι το ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρεται απλώς για το πώς θα αποκαταστήσει τα στελέχη του, ενώ εκτιμάται ότι αυτό το σχήμα θα οδηγήσει σε ήττα.

Το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ενισχύεται και από τις δηλώσεις του Παναγιώτη Φασούλα στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 9.89. «Ελπίζω το κόμμα να με σεβαστεί» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δε μπορεί να φύγει σαν αποδιοπομπαίος τράγος.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

kamaraki

Αφού δεν βγάζουν λεφτά από την Πολιτική, τότε γιατί σκοτώνονται ποιος θα πάρει τη θέση??? Από αλτρουϊσμο??? Να το πιστέψω??? ΟΧΙ, δεν το πιστεύω!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4807332

Από το  «Ρολόι» στο Πασαλιμάνι ο πρωθυπουργός έκανε  λόγο για αποτυχημένο πείραμα  «μετα-δημοκρατίας» - «Πανηγύρισε» το έργο της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι έβγαλε την οικονομία σε ξέφωτο - Άφησε αιχμές για τις δημοσκοπήσεις - Εξύμνησε τον Πειραιά του «Φύσσα και του Λαμπράκη»

77
mitskr0

«Θέλω να ενώσω τους Έλληνες, μαζί θα πάμε και πάλι μπροστά», τόνισε από το Ενετικό Λιμάνι ο πρόεδρος της ΝΔ - Επιτέθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας τις παροχές αντίδωρα για να μαζέψει  ψήφους - Μήνυμα στη νεολαία να γυρίσει την πλάτη στα άκρα

95