Κωνσταντινέας σε ψηφοφόρους του: Τη θερινή περίοδο, Σάββατο - Κυριακή... «κατόπιν ραντεβού»

konstantineas_main01

Ο Μεσσήνιος βουλευτής αφού ενημερώνει για τις ώρες λειτουργίας του γραφείου του σε Αθήνα και Καλαμάτα τις καθημερινές κατά τη θερινή περίοδο σημειώνει με έμφαση: «Σάββατο και Κυριακή κατόπιν ραντεβού»

Μία ενδιαφέρουσα κοινοβουλευτική πρακτική επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους του εισάγει ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας ευχόμενος καλό καλοκαίρι. Την φράση, «κατόπιν ραντεβού», έως σήμερα τη συναντούσαμε συνηθέστερα αναρτημένη στην πόρτα ιατρείων ενώ από εδώ και στο εξής θα την βλέπουμε έξω από το πολιτικό γραφείο του κυβερνητικού βουλευτή.

Ο κ. Κωνσταντινέας ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο facebook ευχετήρια κάρτα με αφορμή την αυριανή έλευση του καλοκαιριού:

«Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι σε όλους! Ενα καλοκαίρι...σταθμός για την επόμενη μέρα της Χώρας μας!». Ο Μεσσήνιος βουλευτής αφού ενημερώνει για τις ώρες λειτουργίας του γραφείου του σε Αθήνα και Καλαμάτα τις καθημερινές κατά τη θερινή περίοδο σημειώνει με έμφαση: «Σάββατο και Κυριακή κατόπιν ραντεβού»!


KONSTANTINEAS

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Γιώργος

Αλήθεια τι τα χρειάζονται τα γραφεία οι βο(υ)λευτές μας;;;;

Πάνος

Πολυτελείας στέλεχος έγινε ο φούρναρης, φαντάζομαι ομως στο ψωμί να είναι καλύτερος από την πολιτική. Οι πελάτες του να μην ανησυχούν, σε λίγο θα είναι ολοκληρωτικά δικός τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

karama-1

Η ΝΔ λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το κοινωνικό και εθνικό συμφέρον - Σας καλώ να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή για την Ελλάδα και τα παιδιά μας - Τι είπε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το μήνυμά του στην Τουρκία

10
apostolakis_ar

Την ώρα που η Ουάσινγκτον δείχνει ότι η γεωπολιτική στρατηγική της βρίσκεται σε φάση μετατόπισης λίγο πριν τη συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν στη σύνοδο των G20, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας κάλεσε την Ελλάδα «να αποφεύγονται οι προκλητικές δηλώσεις και συμπεριφορές»!