Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: «Fake news» ότι αποκάλεσα τους χιλιάδες διαδηλωτές «φασιστοειδή»

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: «Fake news» ότι αποκάλεσα τους χιλιάδες διαδηλωτές «φασιστοειδή»

«Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων παραποίησαν τα λεγόμενά μου», υπογράμμισε ο Γιώργος Πάλλης, συμπληρώνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να απαξιώσει τη μαζικότατη κινητοποίηση

giorgos-palis
Στο σάλο που έχει προκληθεί εξαιτίας της χθεσινής τοποθέτησής του στη Βουλή, όπου έκανε λόγο για ;ύπαρξη «φασιστοειδών» στις κινητοποιήσεις κατά της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη, απάντησε σήμερα ο βουλευτής του
ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, Γιώργος Πάλλης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, οι βουλευτής Λέσβου επισήμανε ότι οι δηλώσεις του «απομονώθηκαν» και παρερμηνεύθηκαν και ότι ο ίδιος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να απαξιώσει την «μαζικότατη κινητοποίηση» του κόσμου.

Προειδοποιώντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων παραποίησαν την τοποθέτησή του, ο βουλευτής εξήγησε ότι το μόνο που είπε ήταν ότι υπήρξε «ανοχή από την πλειοψηφία και τους διοργανωτές της παρουσίας της μικρής μερίδας που αμαύρωσε την κινητοποίηση». «Εγώ αυτό που είπα είναι ότι σε μια μαζική κινητοποίηση υπήρχε μια μικρή μερίδα φασιστοειδών δημιούργησε πρόβλημα και κάποιοι δυστυχώς τους χαϊδεύουν», συμπλήρωσε ο βουλευτής, τονίζοντας ότι δεν δέχεται αυτή η μικρή μερίδα να αμαυρώνει την ιστορία των Μοριανών.

«Όσοι προσπαθούν να παραφράσουν τα λεγόμενά μου είναι αυτοί που κάνουν ζημιά στον κόσμο» τόνισε.



Κλείσιμο
pallis skai





«Fake news» όσα γράφτηκαν για μένα

Για «εκστρατεία διασποράς fake news από τους γνωστούς διαύλους», έκανε λόγο και μέσω Facebook ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ. Με ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Πάλλης παραθέτει το επίμαχο απόσπασμα σε βίντεο και από τα πρακτικά της Βουλής, «συμπεριλαμβάνοντας τις φράσεις που κόπηκαν γιατί δεν βόλευαν την κατασκευασμένη "είδηση"».

Στην ίδια ανάρτηση, ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες «να μην παρασύρονται από τους πιασάρικους και προπαγανδιστικούς τίτλους και την "κοπτοραπτική" των fake news, αλλά να αναζητούν μια ολοκληρωμένη, πολύπλευρη και υπεύθυνη ενημέρωση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης