Γεννηματά: «Στόχος μας οι δημόσιες συγκοινωνίες, με φθηνό εισιτήριο και χωρίς ελλείμματα»

Γεννηματά: «Στόχος μας οι δημόσιες συγκοινωνίες, με φθηνό εισιτήριο και χωρίς ελλείμματα»

«Έκτος από τον δημόσιο και δημοτικό χαρακτήρα επιδιώκουμε την υγιή λειτουργία τους, με σύγχρονο διοικητικό μοντέλο» επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -  «Δεν θα ανεχθούμε και θα ακυρώσουμε τη λειτουργία του Υπερταμείου» επεσήμανε ο Μανιάτης

Γεννηματά: «Στόχος μας οι δημόσιες συγκοινωνίες, με φθηνό εισιτήριο και χωρίς ελλείμματα»
«Η βελτίωση της ποιότητας των αστικών συγκοινωνιών και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητές μας», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τις αστικές μεταφορές που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Τιτάνια». Στην συζήτηση συμμετείχαν ακόμη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης και ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι στόχος της πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής είναι να εξασφαλιστούν «συγκοινωνίες με ασφάλεια και σεβασμό στην αξιοπρέπεια του επιβάτη, με υψηλού επιπέδου και ποιότητας υπηρεσίες, με φθηνό εισιτήριο, όπως πράξαμε εμείς, πριν οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προχωρήσουν στην αύξησή του. 

Συγκοινωνίες με επιχειρήσεις δημόσιες και δημοτικές (όπως και στις συντριπτικά περισσότερες χώρες της Ευρώπης), αλλά χωρίς ελλείμματα, με υγιή λειτουργία, με σύγχρονο διοικητικό μοντέλο. Συγκοινωνίες με οργανισμούς που σέβονται και συνεργάζονται με τους εργαζόμενους σ' αυτές, που εξασφαλίζουν ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς, και αμοιβές με βάση συλλογικές συμβάσεις. 

Συγκοινωνίες που αξιολογούν και εκπαιδεύουν το ανθρώπινο δυναμικό τους με σύγχρονα οργανογράμματα, αποτελεσματική διοίκηση, λειτουργικούς κανονισμούς προσωπικού που αντιστοιχούν στα σημερινά δεδομένα».

Στη συνέχεια ο κ. Μανιάτης σημείωσε ότι «καλούμαστε να σχεδιάσουμε την ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή των συγκοινωνιών σε στενή συνεργασία με τους εργαζόμενους και με τους πολίτες. 
Κλείσιμο

Ο κ. Μανιάτης τόνισε πως «δεν θα ανεχθούμε και θα ακυρώσουμε την λειτουργία του Υπερταμείου της αποικιοκρατίας. Έχουμε δεσμευτεί, ότι η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα γίνει με σωστό τρόπο. Στόχος μας είναι, οι μόνιμοι κάτοικοι κι οι επισκέπτες να απολαμβάνουν δημόσιες συγκοινωνίες, ευρωπαϊκού επιπέδου με πιστότητα και πυκνότητα δρομολογίων πλήρη διαλειτουργικότητα των διαρθρωτικών μέσων, ταχύτητα και ποιότητα εξυπηρέτησης. Η προσπάθεια αυτή θα φέρει την ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό και θα αλλάξει τη μίζερη εικόνα, όπου λαϊκισμός και συντηρητισμός προσπαθούν να χτίσουν ένα πλασματικό δίπολο και να κρατήσουν τη χώρα όμηρο και σε συνεχές αδιέξοδο».

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης