Κίνημα Αλλαγής: Αυξάνονται οι εκλεγμένοι σύνεδροι - Χωρίς εσωκομματικές εκλογές το συνέδριο του Μαρτίου

Γεννηματά: Όλοι στα μανταλάκια με κατασκευασμένες κατηγορίες και σκιές παντού

Δεδομένου ό,τι έχουν θέσει υποψηφιότητα 2.800 μέλη του «Κινήματος Αλλαγής» αποφασίστηκε να μη γίνουν οι εσωκομματικές της ερχόμενης Κυριακής

Η αύξηση των εγγεγραμένων μελών στην παράταξη «Κίνημα Αλλαγής
», (ήταν 90.000, έχουν εγγραφεί 130.000) οδήγησε τη Φώφη Γεννηματά
στην απόφαση να αυξήσει τον αριθμό των εκλεγμένων αντιπροσώπων στο συνέδριο της 16ης Μαρτίου.

Δεδομένου οτι έχουν θέσει υποψηφιότητα 2.800 μέλη του «Κινήματος Αλλαγής» τελικά δε θα χρειαστεί να γίνουν οι εσωκομματικές της ερχόμενης Κυριακής. 

Για το λόγο αυτό η κυρία Γεννηματά προχώρησε σε κύκλο επαφών με τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου. 

Η δήλωση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής:

«Έχω δεσμευθεί  ότι το ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα είναι ανοιχτό, μαζικό, δημοκρατικό με συνιδρυτές όλες τις δυνάμεις και τα στελέχη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Όλων όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για την αναγέννηση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς.

Ο κόσμος αγκάλιασε το σύγχρονο εγχείρημα. Σε όλη την Ελλάδα το μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της παράταξής μας εκφράστηκε με την εγγραφή 35.000 νέων μελών στο Κίνημα Αλλαγής, παράλληλα με  την μεγάλη προσέλευση στις επιτροπές επεξεργασίες των θέσεων και στις διαδικασίες προσυνεδριακού διαλόγου.

Έτσι δημιουργήθηκε ένα μητρώο που ξεπέρασε τα 130.000 ενεργά μέλη.

Για τον λόγο αυτό και μετά από σχετική συνεννόηση με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, αποφάσισα την συμμετοχή ως Συνέδρων όλων όσων εξέφρασαν την βούληση να στρατευτούν και να παραστούν στο Ιδρυτικό μας Συνέδριο, καταθέτοντας την σχετική υποψηφιότητα.

Εξάλλου ο συνολικός αριθμός των υποψήφιων συνέδρων αντιστοιχεί πλέον απολύτως αναλογικά στην μεγάλη αύξηση των μελών.

Κοιτάμε την μεγάλη εικόνα. Θέλουμε την κοινωνία παρούσα και τους προοδευτικούς πολίτες πρωταγωνιστές.

Αυτό το Συνέδριο, το Συνέδριο της αναγέννησης, το Συνέδριο που είναι η αφετηρία για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, αγκαλιάζει την Κοινωνία, δεν εγκλωβίζεται σε παρωχημένες μάχες χαρακωμάτων.

Στο Συνέδριο επίσης προβλέψαμε  και έχουμε ήδη την ενεργό συμμετοχή εκλεγμένων εκπροσώπων των φορέων των κοινωνικών, επιστημονικών, επαγγελματικών κινημάτων και της Αυτοδιοίκησης και διακεκριμένων στελεχών του ευρύτερου προοδευτικού κινήματος.

Τολμάμε, αλλάζουμε, προχωράμε….

Ευχαριστώ τέλος την Ανεξάρτητη Επιτροπή Δεοντολογίας και Διαδικασιών και το δίκτυο των εθελοντών, για την προετοιμασία και πλήρη ετοιμότητά τους για τις εκλογές της Κυριακής, ανεξάρτητα από την τελικά απόφαση που ελήφθη».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.,ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΑΝ...1.οι συνεδροι διαμορφώνουν την εφαρμοστέες ιδεολογικές αρχες.(εδω δεν έχουμε και πολλες πολιτικες διαφωνίες,έχουμε ομως διαφορετικό πολιτικό και οικονομικό τοπίο και έχουμε αλλες ιεραρχήσεις).2.Στα τραπέζια θεματικού διαλόγου συμμετέχουν μόνο οι έχοντες σχέση με το αντικείμενο(στο πρωτογενή τομέα οι αγροτοκτηνοτρόφοι,στην μεταποίση οι βιοτέχνεςκ.λ.π . Ο συνολικός πολιτικός σχεδιασμός που θα ενοποιήσει αυτές τισ προτάσεις πρέπει να απαντά στο σύνολο μιάς βιώσιμης και χωρίς εξαρτήσεις όσο γίνεται ανάπτυξης της πατρίδας. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΔΗΛΩΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΗΣΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kyyriakos-vbouli1

Η ΝΔ θα την καταθέσει αν δεν εμφανιστεί το κείμενο του τροποποιημένου συντάγματος των Σκοπίων - Στόχος να παρεμποδιστεί η κύρωση της Συμφωνίας που η κυβέρνηση ευελπιστεί ότι μπορεί να συγκεντρώσει ακόμη και 154 ψήφους

tsipras_at

Τι αναφέρει για γλώσσα, υπηκοότητα, «μακεδονικό λαό» και «μακεδονικό έθνος» - Γιατί εγείρεται ζήτημα νομιμότητας της Συνταγματικής Αναθεώρησης των Σκοπίων και γιατί το άρθρο 36 παραβιάζει την Συμφωνία των Πρεσπών - Πέντε χρόνια θα χρειαστούν για την αλλαγή ονομασίας σε «Βόρεια Μακεδονία» - Παραμένει το ζήτημα μακεδονικών μειονοτήτων

4486317

Για... προσκόμματα στην υλοποίησή της συμφωνίας, όσον αφορά τα βιβλία ιστορίας και τα αγάλματα στα Σκόπια κάνει λόγο αυστριακός καθηγητής που μιλά στη γερμανική υπηρεσία - «Εάν κυρωθεί η συμφωνία στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης της διαδικασίας» σημειώνει

1
koumoundourou__1_

«Η απόλυτη καταδίκη της επίθεσης είναι υποχρέωση κάθε δημοκρατικού κόμματος, κάθε δημοκρατικού πολίτη - Οι βουλευτές και τα στελέχη του, ούτε εκφοβίζονται ούτε εκβιάζονται » αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου 

14
690_ace9d0

«Είμαι αντίθετος με την κυβέρνηση, δεν την βοηθώ -Εάν κατατεθεί από τη ΝΔ πρόταση δυσπιστίας θα την στηρίξω» είπε χαρακτηριστικά - Ξεκαθάρισε ότι «το Ποτάμι θα πάει αυτόνομα στις εκλογές και στις ευρωεκλογές»

22