Γεννηματά για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Δεν μπορεί η Τουρκία να διασύρει το στράτευμα

Γεννηματά για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Δεν μπορεί η Τουρκία να διασύρει το στράτευμα

«Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί πρέπει άμεσα να επιστρέψουν στην πατρίδα μας, ασφαλείς» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Δεν μπορεί η Τουρκία να διασύρει το στράτευμα
«Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί πρέπει άμεσα να επιστρέψουν στην πατρίδα μας, ασφαλείς» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Και προσέθεσε: «Δεν μπορεί η Τουρκία να χρησιμοποιεί το περιστατικό ως μέσο πίεσης προς τη χώρα μας. Να διασύρει το στράτευμα. Για μας είναι και θέμα εθνικής αξιοπρέπειας».

«Η κυβέρνηση δεν πρέπει να υποβαθμίσει το ζήτημα. Η Τουρκία έχει επιλέξει πολιτική έντασης απέναντι στην χώρα μας. Απαιτείται ψυχραιμία, αλλά και εγρήγορση και αποφασιστικότητα» κατέληξε.  

Δηλώσεις για το ζήτημα έκανε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος: «Η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών δεν εξελίχθηκε δυστυχώς όπως αρχικά ανέμενε η ελληνική κυβέρνηση, ως ένα κοινότυπο μεθοριακό επεισόδιο δηλαδή».

Κλείσιμο
«Οι συνθήκες των πραγμάτων υπαγορεύουν το συμπέρασμα ότι η πατρίδα βρίσκεται ανάμεσα στις συμπληγάδες της τουρκικής προκλητικότητας κυρίως, αλλά και της κυβερνητικής ανεπάρκειας. Επειδή όμως η πατρίδα αξίζει περισσότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς συμβάλλουμε ψύχραιμα και υπεύθυνα στην αντιμετώπιση της κρίσης και στηρίζουμε κάθε ενέργεια που θα οδηγήσει στην γρήγορη απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών» σημείωσε ακόμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης