Χατζηδάκης: Η ΝΔ δεν ανέχεται παιχνίδια από ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο για το Σκοπιανό

Χατζηδάκης: Η ΝΔ δεν ανέχεται παιχνίδια από ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο για το Σκοπιανό

Εάν υπάρξει μία κοινή και ξεκάθαρη πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων η Νέα Δημοκρατία θα καθίσει στο τραπέζι να την συζητήσει, μέχρι τότε δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος

Χατζηδάκης: Η ΝΔ δεν ανέχεται παιχνίδια από ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο για το Σκοπιανό
Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να δεχθεί παιχνίδια ούτε από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ ούτε από την πλευρά Καμμένου για το Σκοπιανό, υπογράμμισε το πρωί του Σαββάτου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης. 

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης τόνισε μιλώντας στον Σκάι ότι «εάν υπάρξει μία κοινή και ξεκάθαρη πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων η Νέα Δημοκρατία θα καθίσει στο τραπέζι να την συζητήσει, μέχρι τότε δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο». 

Αναφορικά με τα επιδόματα αλλά και τις ρυθμίσεις για τους πλειστηριασμούς ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε πως «σε ορισμένες περιπτώσεις συμπολιτών μας υπάρχει όντως αύξηση στα επιδόματα. Σε τρίτεκνους και πολύτεκνους οι περικοπές γίνονται με τρόπο απίστευτο και δραματικό. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση που έχουμε έχει το θράσος να σημειώνει πως εκφράζει τους φτωχούς. Λένε πως οι φόροι έχουν ζημιωθεί σημαντικά από τα μέτρα. Αυτό όμως το γνωρίζει και η φυματική σαρανταποδαρούσα του κυρίου Τσακαλώτου». 

Κλείσιμο
Αναφορικά με τον θεσμό της διαμεσολάβησης ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε: «Είμαστε μεν υπέρ της διαμεσολάβησης αλλά νομίζω πως η κυβέρνηση κάνει παραπάνω βήματα από τι μπορεί τελικά να βοηθά στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης