Βούλτεψη προς Καμμένο: «Τι έγινε βρε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;»

Βούλτεψη προς Καμμένο: «Τι έγινε βρε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;»

Γέλια από τον πρωθυπουργό, που δεν μπόρεσε να κρατηθεί - Κουίκ προς Βούλτεψη: «Θα σταματήσεις επιτέλους τις Κατινιές;»

Βούλτεψη προς Καμμένο: «Τι έγινε βρε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;»
Ανταλλαγή αιχμηρών σχολίων είχαν οι Πάνος Καμμένος και Σοφία Βούλτεψη στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθύνθηκε αρκετές φορές επικριτικά προς τη ΝΔ με αποτέλεσμα η πάντα θορυβώδης κυρία Βούλτεψη να του απαντήσει : «Τι έγινε βρε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;».

Στο άκουσμα της φράσης της ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξέσπασε σε γέλια που προσπαθούσε να κρύψει βάζοντας το χέρι του! 

Στην συνέχεια ο κ Καμμένος και πάλι κατηγόρησε την ΝΔ λέγοντας ότι το σημερινό ασφαλιστικό νομοσχέδιο έρχεται ως αποτέλεσμα των καταστροφικών συνεπειών του psi! «Άντε πάλι» αντέδρασε η κυρία Βούλτεψη και πρόσθεσε «γιατί δεν το έκανες Κούγκι;»

Οι συνεχείς παρεμβάσεις της όμως προκάλεσαν την επέμβαση του κ Τέρενς Κουίκ ο οποίος της είπε «θα σταματήσεις επιτέλους τις Κατινιές;»

Το επόμενο επεισόδιο είχε ως συμπρωταγωνιστή τη βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Όταν ο κ Καμμένος αναφέρθηκε με αιχμηρά σχόλια για τον κ Βασίλη Λεβέντη η κυρία Μεγαλοοικονόμου πετάχτηκε σαν ελατήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. 
Κλείσιμο

«Εσείς να βρείτε το δρόμο για το προεδρείο» της συνέστησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υπενθυμίζοντας τον λάθος δρόμο που πήρε η βουλευτής την ώρα που κατευθυνόταν στο βήμα της ολομέλειας για να μιλήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης