Βουλγαράκης: «Γιάνη, άσε τα οικονομικά team και βρες ένα καλό team δικηγόρων»

Βουλγαράκης: «Γιάνη, άσε τα οικονομικά team και βρες ένα καλό team δικηγόρων»

Επίθεση μέσω Twitter για το σχέδιο Grexit: «Ήθελε να βγάλει επιστημονικές δημοσιεύσεις από τη έξοδο της χώρας από ευρώ»

Βουλγαράκης: «Γιάνη, άσε τα οικονομικά team και βρες ένα καλό team δικηγόρων»
Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι νέες δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη στο βρετανικό περιοδικό New Statesman περί Grexit.

Κι όμως, ο πρώην υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε το σχέδιό του για έκδοση παράλληλου νομίσματος (IOU), κούρεμα των ελληνικών ομολόγων που κατέχει η ΕΚΤ από το 2012 και αποδέσμευση της Τράπεζας της Ελλάδος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως την ώρα που τα πλήθη γιόρταζαν την επικράτηση του «όχι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, έξι μέλη της κυβέρνησης κλήθηκαν να ψηφίσουν επί του σχεδίου του!

Η αποκάλυψη του σχεδίου του έκανε το Twitter να πάρει για άλλη μια φορά «φωτιά» με τους περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου να εξαπολύουν σκληρή επίθεση στον πρώην ΥΠΟΙΚ.
Κλείσιμο

Μεταξύ άλλων, οι δηλώσεις Βαρουφάκη προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Βουλγαράκη ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης συμβούλευσε τον κ. Βαρουφάκη να αφήσει τα τα οικονομικά team και να βρει κανένα καλό team... δικηγόρων.

«Αυτός ο Βαρουφάκης είναι απίστευτος, ήθελε να βγάλει επιστημονικές δημοσιεύσεις από τη έξοδο της χώρας από ευρώ !!! Απίστευτος πραγματικά...», έγραψε χαρακτηριστικά και σε πρόσθεσε: «Γιάνη, άσε τα οικονομικά team και βρες κανένα καλό team δικηγόρων...».

Τα tweet του κ. Βουλγαράκη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης