Λοβέρδος: Να κληθεί ο Βαρουφάκης στην εξεταστική για τα μνημόνια

Λοβέρδος: Να κληθεί ο Βαρουφάκης στην εξεταστική για τα μνημόνια

Για την περί Grexit εισήγησή του στον πρωθυπουργό, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηϕίσματος

Λοβέρδος: Να κληθεί ο Βαρουφάκης στην εξεταστική για τα μνημόνια
Την κλήση του τέως υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ενώπιον εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με τον τρόπο, που άσκησε τα υπουργικά καθήκοντά του, ζητά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε σχετική επιστολή του προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο, κ. Δημήτρη Βίτσα, ο κ. Λοβέρδος επισημαίνει ότι «οι σημερινές δηλώσεις του πρ.Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουϕάκη για την περί Grexit εισήγησή του στον κ.Πρωθυπουργό μετά το αποτέλεσμα του Δημοψηϕίσματος, θέτουν ευθέως και αβίαστα θέματα σχετικά με τον τρόπο που άσκησε τα καθήκοντά του σε σχέση με το μείζον θέμα της ύπαρξης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και όχι μόνο(βλ.συνέντευξη Γ.Β. σε αμερικανικό περιοδικό  Newstatesman)». 

Οπως αναφέρει ο συντονιστής του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή, «είναι προϕανές κύριε Πρόεδρε, πως ενόψει των συγκλονιστικών εξελίξεων που αϕορούν τη χώρα και τους πολίτες και των θυσιών που αυτοί θα υποβληθούν προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην EZ, είναι απολύτως αναγκαία η πρόσκληση του κ.Βαρουϕάκη στην εξεταστική επιτροπή που εξετάζει την "αντιμετώπιση της δραματικής κρίσης μέσω της πολιτικής των μνημονίων"».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης