Θεοχάρης: «Πληρώνουμε ακριβά το σχέδιο Βαρουφάκη για δραχμή»

Θεοχάρης: «Πληρώνουμε ακριβά το σχέδιο Βαρουφάκη για δραχμή»

Επιβεβαιώθηκαν οι μυστικές προετοιμασίες εκτύπωσης δραχμών, που όταν τις αποκάλυψε, δέχθηκε κατηγορίες και λοιδορία, επισημαίνει ο πρώην γενικός γραμματέας Εσόδων  

Θεοχάρης: «Πληρώνουμε ακριβά το σχέδιο Βαρουφάκη για δραχμή»
«O ελληνικός λαός πληρώνει με πολύ σκληρότερα μέτρα το σχέδιο Βαρουφάκη για μετάβαση στη δραχμή», υπογραμμίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος περνάει στην αντεπίθεση μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε, όταν πρόσφατα αποκάλυψε τις μυστικές προετοιμασίες για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.

Κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει τη δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών για τις προετοιμασίες εκτύπωσης δραχμών σε περίπτωση που η χώρα αναγκαζόταν να φύγει από το ευρώ, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε ότι  όταν ο ίδιος προέβη σε αποκαλύψεις για το σχέδιο της κυβέρνησης για επιστροφή στη δραχμή, αντιμετωπίστηκε με κατηγορίες και λοιδορία. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού και πρώην επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Εσόδων επεσήμανε ότι «σήμερα ο κ. Βαρουφάκης επιβεβαίωσε την ύπαρξη αυτού του σχεδίου. Αυτή η εφιαλτική προοπτική έπρεπε να αποτραπεί πάση θυσία και χαιρόμαστε που αυτό πράγματι συνέβη. Το γεγονός όμως ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών είχε διαφορετική στρατηγική από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό είναι κάτι που είναι κάτι που πληρώνει ο ελληνικός λαός με πολύ σκληρότερα μέτρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης