ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει δημοσίευμα σχετικά με διάλογο Χαρδούβελη - Σόιμπλε

ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει δημοσίευμα σχετικά με διάλογο Χαρδούβελη - Σόιμπλε

Με ανακοίνωσή του το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει την συνομιλία, η οποία όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα»

ΥΠΟΙΚ: Διαψεύδει δημοσίευμα σχετικά με διάλογο Χαρδούβελη - Σόιμπλε
Ως «αποκύημα φαντασίας» χαρακτηρίζει τον φερόμενο διάλογό του με τον γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News», ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Με ανακοίνωσή του το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει την συνομιλία που δημοσιεύει η εφημερίδα, η οποία όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα». 

Ο διάλογος σύμφωνα με την εφημερίδα είχε ως εξής:

Κλείσιμο
«Θέλουμε ανάσες για να διατηρηθεί η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα στην Ελλάδα», φέρεται να είπε ο έλληνας ΥΠΟΙΚ στον γερμανό συνάδερφο του. 

Κατά το δημοσίευμα η απάντηση του κ. Σόιμπλε ήταν: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά σας, ούτε καν οι ανάγκες σας για τις εκλογές. Τελειώστε με όσα έχετε δεσμευτεί, διαφορετικά θα χάσετε και τα χρήματα από της τελευταίας δόσης του δανείου από την τρόικα».

Ο κ. Χαρδούβελης σύμφωνα με την εφημερίδα έθιξε και το θέμα του τέλους του μνημονίου και της εξόδου στις αγορές: «Θέλουμε να τελειώσουμε με το μνημόνιο και να βγούμε στις αγορές». 

Η απάντηση του κυρίου Σόιμπλε; «Η χώρα σας δεν είναι έτοιμη να βγει στις αγορές και δεν μπορεί να υπάρξει νέο δάνειο χωρίς νέο πρόγραμμα. Φοβόμαστε ότι χωρίς αυστηρή επιτήρηση θα ξαναρχίσετε την παροχολογία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης