Την υποψηφιότητα Μώραλη στηρίζουν Αγραπίδης - Ανδριανόπουλος

Την υποψηφιότητα Μώραλη στηρίζουν Αγραπίδης - Ανδριανόπουλος

Και νέα υποψήφια στο συνδυασμό Μώραλη - Πρόκειται για την Αικατερίνη Φραντζόγλου


Την υποψηφιότητα Μώραλη στηρίζουν Αγραπίδης - Ανδριανόπουλος
«Φωτιές» ανάβει στο λιμάνι η στήριξη της υπερκομματικής υποψηφιότητας Μώραλη από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο και τον Χρήστο Αγραπίδη.

Ο πρώην Δήμαρχος και υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος, διατηρεί άλλωστε στενούς οικογενειακούς δεσμούς με την οικογένεια Μαρινάκη καθώς ήταν φίλος με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, πατέρα του προέδρου του Ολυμπιακού.

Κλείσιμο
Εξάλλου, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης μοιραζόταν ανέκαθεν τις ίδιες ιδέες και αρχές για τη λειτουργία της ελεύθερης αγοράς. Κοινό όραμα και των δυο είναι ο Πειραιάς να κοιτά προς τη θάλασσα και να αποτελέσει το μεγάλο λιμάνι μια πόλη πρότυπο ανάπτυξης που θα δημιουργήσει βιώσιμες θέσεις εργασίας. Αυτό άλλωστε είναι και η βάση του προγράμματος του κ. Μώραλη.

Ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης, τον οποίο στον Πειραιά αποκαλούν «ο Δήμαρχος των έργων» φέρεται να υποστηρίζει, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες στο λιμάνι, την υποψηφιότητα Μώραλη, με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί πολλά χρόνια από τη θητεία του Υπ. Δημάρχου στον Ολυμπιακό, όταν ως ο κ. Αγραπίδης ως Δήμαρχος είχε συμβάλλει στην κατασκευή του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης.

Άλλωστε είναι γνωστές στον Πειραιά και οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί διαχρονικά ο κ. Αγραπίδης με την οικογένεια Μαρινάκη και ειδικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συνάντηση Μώραλη με εργαζομένους του ΟΛΠ

Εν τω μεταξύ, συνάντηση με εργαζομένους στον ΟΛΠ είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Αφού άκουσε τα προβλήματά τους, κατέστησε  σαφές ότι για τον συνδυασμό του πρώτη προτεραιότητα είναι να δημιουργηθούν θέσεις απασχόλησης στον Πειραιά και σε αυτό σημαντικό ρόλο έχει θάλασσα και το λιμάνι.

«Ο Πειραιάς δεν έχει ανάγκη μόνο τα αυτονόητα. Είναι χρήσιμα, αλλά όχι αρκετά» δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης:

«Είναι ώρα η πόλη μας να κάνει ένα βήμα μπροστά, να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματά της στο χώρο της ναυτιλίας, του τουρισμού, των μεταφορών με ένα βασικό στόχο: τη δημιουργία θέσεων εργασίας, πράγμα που μπορεί να γίνει μόνο με σχέδιο και γνώση. Αυτό είναι το πρώτο και κύριο ζητούμενο σήμερα. Συζητήσαμε με εργαζόμενους του ΟΛΠ, ανταλλάξαμε απόψεις και από κοινού συμφωνήσαμε το προσεχές δεκαήμερο να πραγματοποιηθεί μια δεύτερη συνάντηση» συμπλήρωσε.

Νέοι υποψήφιοι

Νίκος Μαντούβαλος, μάνατζερ γυναικείας ομάδας βόλεϊ Ολυμπιακού και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο

«Ως νέος άνθρωπος και ενεργό μέλος του Ολυμπιακού, δεν θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμα του κ. Γιάννη Μώραλη για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τον Πειραιά της νέας εποχής. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην σταθώ στην παρουσία του ηγέτη της ομάδας που αγαπώ από παιδί, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μου μετέδωσε το πάθος του για την είσοδο του Πειραιά σε μια εποχή ανάπτυξης, ευημερίας και δημιουργίας θέσεων εργασίας μέσω ενός καθ´ όλα ρεαλιστικού σχεδίου. Πρωταρχική μου μέριμνα, θα είναι η απελευθέρωση χώρων άθλησης για τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης, τα προβλήματα των οποίων γνωρίζω από πρώτο χέρι λόγω της ενασχόλησής μου με το γυναικείο βόλεϊ του Ολυμπιακού».

Γιώργος Δαβάκης, τέως αντιδήμαρχος Βασίλη Μιχαλολιάκου

«Μετά από διαρκή παρουσία στα δημοτικά πράγματα και θερώντας πως έχω υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους συμπολίτες μου, που με εμπιστεύθηκαν επανειλημμένως. Πλέον, θεωρώ πως ήρθε η ώρα να πάψουμε να παλεούμε για το αυτονόητο και να οδηγήσουμε τον Πειραιά σε μια νέα εποχή. Εγγύηση επιτυχίας γι᾽αυτό, συνιστά το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη την πρόταση του οποίου να συμμετέχω στον συνδυασμό του, αποδέχθηκα με χαρά και τιμή. Επίσης, θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον διοικητικό ηγετη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που σ' αυτή την συγκυρία βγαίνει μπροστά για να συμβάλλει στην προσπάθεια για την αναγέννησης της πόλης μας και την ένταξή της σε αναπτυξιακή τροχιά». 

Σταυρούλα Αντωνάκου, διεθνής πολίστρια του Εθνικού, Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια

«Ως αθλήτρια, αλλά πάνω απ' όλα ως Πειραιώτισσα, αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του υποψηφίου δημάρχου, Γιάννη Μώραλη, να συμμετάσχω κι εγώ στην προσπάθεια για την ένταξη της πόλης μας σε μια νέα εποχή δημιουργίας. Ιδιαίτερη δε χαρά, μου προκαλεί η ενεργός εμπλοκή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στο εγχείρημα αυτό, η διαδρομή και το όραμα του οποίου αποτελεί δικλείδα ασφαλείας για το μέλλον του Πειραιά μας και την δημιουργία θέσεων εργασίας για τις νέες γενιές Πειραιωτών. Βασική μου προτεραιότητα θα είναι φυσικά η ανάπτυξη του υγιούς αθλητισμού καθώς και η δημιουργία χώρων άθλησης για όλες τις ηλικίες. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην δώσω ιδιαίτερη έμφαση στον υγρό στίβο και στην ενίσχυση όλων των σωματείων του Πειραιά».

Επίσης, το Σάββατο ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα της Αικατερίνης Φραντζόγλου
στο συνδυασμό Μώραλη.


Όπως έγινε γνωστό, ενώ την είχε ανακοινώσει ως υποψήφια του συνδυασμό του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, εκείνη επέλεξε να κατέβει τελικά με τον Γιάννη Μώραλη.

Σε ανακοίνωσή της η διευθύντρια Προσωπικού Ναυτιλιακής Εταιρίας αναφέρει ότι είναι πολύ  χαρούμενη που θα συμπράξει με τον συνδυασμό του κ. Μώραλη, «για έναν καλύτερο Πειραιά που όλοι ονειρευόμαστε».

«Με τιμά η πρόσκλησή του για συστράτευση, την αποδέχτηκα και πλέον, βαδίζουμε όλοι μαζί, με ανοικτά χαρτιά και χωρίς πολιτικά τερτίπια», τονίζει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης